logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Ademcirkel i.s.m. Healing2Remember

Wanneer: dinsdag 17 augustus 2020
Tijdstip: 19:00 - 21:00 uur
Waar: BloteVoetenHut/BloteVoetenPark
Prijs: € 35,- p.p. (incl. een kop thee na afloop)

Healing2Remember organiseert een bijzondere ademcirkel in het Blotevoetenpark. Voel de aarde - Open je hart - Adem je vrij.

Wat kun je verwachten?

Je start met een stiltewandeling naar de wenscirkel in het BloteVoetenParkbos. Hier ga je samen met Ademcoach Véronique jouw intentie inzetten voor de ademreis. Gevolgd door een hartmeditatie en het verbonden ademwerk. Na afloop is er ruimte om alle indrukken te integreren onder het genot van een kop thee.

Wat is een Ademcirkel/Ademwerk?

Verbonden Ademwerk is een helingsmethode waarbij je je adem bewust toegepast om ongewenste patronen te transformeren, onverwerkte ervaringen te verwerken en je levenskwaliteit te optimaliseren. Wereldwijd en eeuwenlang wordt adem gebruikt om een diepere harmonie, spirituele verbinding en vreugde in het leven te realiseren.

Ademwerk helpt je bij het elimineren van negatief denken. Het geeft je innerlijke rust, een betere balans en vermindering van stress, dus ook een betere lichamelijke gezondheid en vitaliteit. Het helpt je bij het beter afvoeren van toxines, versterkt de concentratie en helpt je bij het realiseren van vernieuwing en leven vanuit je hart.

Wat neem je mee?

  • Yogamat/Deken
  • (Fleece) deken
  • Drinkfles
  • Draag losse/niet knellende kleding. Het liefst in laagjes.

Reserveer nu

Voor deze Ademcirkel zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan met hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1