Zweethutceremonie

Zaterdag 02 november 2024 , 10:30 uur - 23:00 uur

Ontdek jezelf in de oer-sauna

Tijdens de Outdoor Wellness Avond Retreat lieten we al een aantal mensen kennis maken met het sjamanistische ritueel de zweethut. Nu bieden we weer een volledig zweethut-ritueel aan wat ook echt een hele dag duurt. 

Kom met een intentie!

We bouwen samen de hut op en doen een stenen ceremonie. De stenen die allemaal uiteindelijk gloeiend heet de hut in gaan, gaan met een intentie het vuur in. Kom deze dag met een intentie. Heb je iets op te ruimen, wil je over een onderwerp de diepte in of heb je goede voornemens? Neem dit mee deze dag en ga de diepte in en zet het kracht bij met dit mooie ritueel!

We gaan minstens 4 rondes de zweethut in. Een oer-sauna, waarin we onszelf voorstellen, een intentie aangaan, iets loslaten, waar we samen zingen én... waar we vooral heel veel zweten en met respect naar elkaar luisteren. Sjamaan Ad Hamers (Chippewa) begeleidt jou in het proces en daagt je uit om bij je kern te komen en bij jezelf te blijven. Hij doet dit op een fijne rituele wijze met mooie liederen en associaties.

Een unieke ervaring op een mooie plek

We zorgen voor drinken en iets lichts te eten tussendoor. Achteraf zorgen we voor verse soep, salade en brood met dips. Deze zweethut-ceremonie wordt gegeven op een uniek mooi plekje in Zuid-Limburg.

Reserveer jouw ticket! 

Interesse? Bestel hier je tickets.