Back to Your Nature: Ademwerk & IJsbad

Dinsdag 17 september 2024 , 10:00 uur - 15:30 uur

Dr. Bart Scholtissen is terug bij BloteVoetenPark Brunssum voor een viertal Back To Your Nature Experiences! Op 28 mei, 17 september en 12 november kun je deelnemen aan deze bijzondere sessies.

Aan de slag met jouw mind-set

Wat kun je tijdens een dag verwachten? We gaan op een veilige en down-to-earth manier aan de slag met het verbeteren van de verbinding met jezelf. Klinkt wellicht zweverig, maar is het niet. In deze drukke tijden zijn veel mensen alleen maar bezig met het voldoen aan verwachtingen en zorgen voor anderen. Daar vergeten we vaak bij om ook goed voor onszelf te zorgen: en precies daar gaan we tijdens de sessie mee aan de slag. Een dag voor jezelf dus. Een dag waarin je met je mind-set aan de slag gaat en erachter gaat komen dat je tot meer in staat bent dan je wellicht dacht. 

Ademwerk & IJsbad

We gaan tijdens deze dag een aantal mooie oefeningen doen en natuurlijk zal er ook een ademsessie gegeven worden. Ademwerk is volgens Bart (en vele anderen) een van de beste manieren om de verbinding met jezelf te verbeteren. De ademsessie is deels geïnspireerd op de ademtechnieken van Wim Hof, the iceman. Bart is immers niet voor niets 6 jaar een van zijn internationale hoofdinstructeurs geweest. Natuurlijk wordt er ook uitleg gegeven over ademhaling en welke technieken je in verschillende situaties het beste toe kan passen.  

Als kers op de taart is er natuurlijk ook het ijsbad! Minstens 100 kg ijs wachten je op om je lichaam een energie-boost te geven en je mind uit te dagen om je comfortzone even te verlaten en weer een stap te groeien!  

Reserveer een mooie dag voor jezelf

Kortom, het beloofd een mooie dag te worden. Je reserveert jouw spot via de ticketknop hiernaast. Tot dan!