Restaurant BloteVoetenHut

Bekijk hier onze menukaart

Het mooiste plekje om te genieten

Ons restaurant BloteVoetenHut met natuurterras is een prachtig plekje om even te genieten. De schoenen mogen hier nog aanblijven! Honden zijn hier ook van harte welkom, maar mogen niet mee het blotevoetenpad op.

Aan het begin van het BloteVoetenPark, te midden van de prachtige natuur, ligt ons restaurant BloteVoetenHut met natuurterras. Je kunt hier heerlijk vertoeven, genietend van zon of schaduw. Voor de kids zijn er buiten en binnen diverse peuterspeeltoestellen en natuurlijk speelgoed dat hun uitdaagt om zelfstandig te spelen. De kleinschalige omgeving zorgt ervoor dat je altijd toezicht hebt op je kind. Vanzelfsprekend zijn kinderstoelen en een verschoonplek aanwezig en hebben we een speciale kindermenukaart. 

Komen jullie ook eerlijk & puur genieten?

Schakel even af onder het genot van een kopje heerlijke verse fairtrade koffie of thee, een bio-sapje, een glas wijn of een lekker biertje. Stil jouw honger met een stuk Limburgse vlaai, een heerlijk broodje gezond, verse soep of pannenkoek. We serveren ook vegetarische, veganistische en gluten- of lactosevrije pure, huisgemaakte gerechten, vrij van E-nummers of smaakversterkers. De gerechten worden met liefde bereidt met ingrediënten van lokale, ambachtelijke leveranciers. Dat is niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor de natuur!

Inspirerende omgeving 

De BloteVoetenHut is ook uitermate geschikt als workshopruimte en daarmee de ideale plek voor een teammeeting, familiefeest of groepssessie in een inspirerende omgeving.