Koop tickets

Fotografie met je smartphone

Zondag 26 mei 2024 , 08:00 uur

Maak adembenemende foto's

Wil je leren hoe je adembenemende foto's kunt maken zonder een dure camera aan te schaffen? Ben je gefascineerd door de kracht van je smartphonecamera, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is de workshop fotografie met je smartphone perfect voor jou!

Tijdens deze boeiende workshop neem ik je mee op een creatieve reis waarbij we de mogelijkheden van je smartphonecamera verkennen. Ik leer je hoe je de beste composities maakt, gebruikmaakt van licht en schaduw en emotie vastlegt in je foto's. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden te leren en te inspireren op jouw fotografische avontuur. 

Ontdek de geheimen van professionele fotografen en leer hoe je met eenvoudige technieken verbluffende resultaten kunt behalen. Ik laat je kennismaken met een fantastische app en tools die je kunt gebruiken om je foto's te bewerken en een persoonlijk tintje te geven. Met de tips en tricks maak je straks foto's waar je trots op zult zijn. Herinneringen voor het leven!

Waar wacht je nog op? 

Grijp je smartphone en schrijf je vandaag nog in voor de workshop fotografie met je smartphone! Ontwikkel je vaardigheden, verleg je grenzen en leg de mooiste momenten van je leven vast op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Mis deze kans niet om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Stuur een mailtje naar info@floornoten.nl en ontdek de fotograaf in jezelf!

De workshop

Je leert de basiselementen van fotografie: regels, tips & tricks, de herkent de perfecte omstandigheden om een top foto te maken, je gaat leren door te doen: we gaan naar buiten om te oefenen, je gaat anders leren 'kijken' en je krijgt de basisuitleg over een verslavende bewerkingsapp ;-).

Na afloop van jouw fotosessie gaan we samen de foto's bekijken en bespreken en krijg je een beknopte samenvatting mee als geheugensteuntje.

Aanmelden?

De prijs voor deze superleuke workshop is € 68,- p.p. (incl. BTW).Ben jij erbij? Mail Floor via  info@floornoten.nl om je plekje te reserveren.