Jaarpas

Wandel je graag regelmatig op blote voeten in de frisse buitenlucht? Kies dan voor de digitale jaarpas van ons BloteVoetenPark! Je mag dan een heel jaar onbeperkt genieten van het park. Bij een derde bezoek heb je jouw abonnement al terugverdiend!

Jouw jaarpas-voordelen

Wandel zo lang jouw jaarpas geldig is onbeperkt de BloteVoetenWandeling én geniet je korting bij onze eigen speciale events. Daarnaast krijg je korting op de reguliere entreeprijs bij onderstaande partners op vertoon van een geldige BloteVoetenPark-jaarpas.

Kasteeltuinen Arcen

Je ontvangt op vertoon van jouw geldige jaarpas 25% korting voor 2 personen op de reguliere ticketprijs bij een bezoek aan Kasteeltuinen Arcen (geldig van 28 maart 2024 t/m 3 november 2024 m.u.v. evenementen Elfia en Enchanted Gardens). 

Discovery Museum

Je ontvangt op vertoon van jouw geldige jaarpas 25% korting op de reguliere ticketprijs bij een bezoek aan Discovery Museum. Alleen te verrekenen aan de kassa, niet in de online ticketshop. Daarnaast krijg je 10% korting op op museumartikelen in de shop. Deze korting is niet geldig op boeken, reeds afgeprijsde artikelen en cadeaubonnen. 

... meer partners volgen! 

Bestel hier jouw jaarpas