Yoga Flow (in nature)

Zondag 23 juni 2024 , 09:30 uur - 11:15 uur

Ervaar een bijzondere yoga sessie door Just Breathe Yogaflow, midden in de natuur van BloteVoetenPark Brunssum in het energiserende ochtendzonlicht.

Yoga in de natuur

Just Breathe Yogaflow staat voor yoga volgens de traditionele visie. Yoga niet gebruiken voor een 'quick fix' als remedie tegen de stressvolle maatschappij, maar de lessen meenemen in je dagelijkse leven en deze te gebruiken om langzaam je leven op een positieve manier te veranderen. Door op ieder detail van je lijf te letten in een bepaalde houding verplaats je automatisch je aandacht van het externe naar interne en ga je je lijf echt voelen. Uiteindelijk is alles wat we buiten zien iets wat we van binnen ervaren. Zo kun je lichaamsbewustzijn en concentratie oefenen. Ook kun je leren voelen waar je grenzen liggen, waar je jezelf kunt motiveren over een drempel te gaan en waar je lijf aangeeft dat het genoeg is. Je lichaam is een superintelligent voertuig dat je precies weet te vertellen waar problemen zitten en waar je niet in balans bent. De kunst is weer leren hiernaar te luisteren en de signalen op te pikken voordat je lichaam harder gaat schreeuwen.

"Het is mooi meegenomen als je lichaam flexibeler en sterker wordt door de houdingen en bewegingen die je doet. Dit is - naar mijn mening - een natuurlijk gevolg, maar niet het einddoel. Ik zie yoga dan ook als een belangrijk onderdeel van het bewustwordingsproces."

Geen quick-fix, maar bewustwording

  • Lichaamsbewustzijn
  • het verleggen van je focus van extern naar intern
  • je centrum sterk en krachtig maken en je ademhaling gebruiken als motor voor al je levenslessen en obstakels

Doe je mee?

Koop dan je ticket via hipsy

Heb jij een jaarpas van BloteVoetenPark Brunssum? Dan koop je een deelnameticket tegen gereduceerd tarief en toon jouw jaarpas bij de entreekassa op de dag van het evenement.