Koop tickets

Workshop Persoonlijke Positiviteit

Donderdag 02 mei 2024 , 19:30 uur - 21:30 uur

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe bereik ik dat? Deze workshop geeft je de handleiding naar antwoorden die je in jezelf ontdekt. 

Gelukkig zijn kun je leren

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe dan? Allemaal vragen die je jezelf gegarandeerd vaker gesteld hebt. Je weet waarschijnlijk al dat de antwoorden op die vragen allemaal in jezelf te vinden zijn maar je zoekt nog een praktische handleiding voor hoe je dan bij die antwoorden komt. De workshop Persoonlijke Positiviteit geeft je die handleiding.

Met rake vragen, bijzondere inzichten en een vleugje humor helpt Hakomi je om het baanbrekende werk op het gebied van de positieve psychologie toe te passen op je eigen leven. Je gaat na deze workshop naar huis met een persoonlijke blauwdruk voor authentiek welzijn.

Over Hakomi

Hakomi is oprichtster van het platform Positieve Postbode, de plek voor een hart onder de riem óf een schop onder de kont voor iedereen die dat even nodig heeft. Met haar content en producten helpt ze je om in de kleine dingen, grootse schoonheid te vinden. 

Positieve Psychologie

De positieve psychologie is een stroming in de psychologie die gelooft dat we als mensen verder mogen kijken dan alleen het oplossen van lijden om op een basislevel te functioneren en richt zich op het ontwikkelen van methodes en tools om tot echt welzijn en geluk te komen. In deze workshop maken we voornamelijk gebruik van het werk van Dr. Seligman, zoals het PERMA model en zijn werk op het gebied van karakter en mind-set.

Reserveer jij jouw plekje?