logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

BloteVoetenWandeling feestje

Heb jij ooit wel eens op blote voeten gelopen door de natuur? Nee? Loop dan nu door het BloteVoetenPark in Brunssum! Ontdek de natuur op een speelse manier, al voelend met je voeten. Zo beleef je de natuur tot in je tenen!

Onderweg kom je diverse uitdagingen tegen, zoals de hindernisbaan over de vijver of het doolhof. Liever een hindernis overslaan? Geen probleem! Je kunt er altijd langs lopen. Beleef samen het plezier!

Weer of geen weer, het is altijd dolle pret, want het prachtige bos is de mooiste parasol, meest natuurlijke paraplu en een super airco.

Wat ga je doen?

Je loopt zelf met de kinderen het Blotevoetenpad. Bij de ingang van het park ontvang je een plattegrond met daarop de route en diverse activiteiten in het park. Het BloteVoetenPark is 4 kilometer lang. Je loopt er ongeveer 1,5 uur over bij een normaal looptempo. Natuurlijk mag je er ook langer over doen. De uiterste vertrektijd van de wandeling is 16.30 uur.

Na de wandeling staat er een 'friettafel' met ranja voor jullie klaar. De friettafel bestaat uit frietjes en mini-snacks zoals kipnuggets, frikandelletjes, bitterballen en vega loempiaatjes.

Neem een handdoek mee

Door het lopen van het blotevoetenpad word je ongeveer tot je knieën vies. Trek daarom oude/sportieve kleding aan, liefst die je kunt oprollen tot op de knie. Voor kleinere kinderen is reservekleding aan te raden. Neem ook een handdoek mee en droog je blote voeten af bij de voetenwasplaats. Bij de ingang van het park zijn speciale schoenenrekjes voor schoenen en sokken. Voor waardevolle spullen kun je een kluisje huren (kosten: € 1,-).

Volwassenen betalen consumpties ter plekke.

Praktische informatie

120 minuten ( 2 uur )
€ 8,00
€ 10,95
1 volwassenen
2 volwassenen
4 kinderen
12 kinderen

Reserveer nu

Vul onderstaande gegevens in en reserveer jouw activiteit.

Tijd:
volwassenen
kinderen

Jouw gegevens

bijvoorbeeld vriendengroep of bedrijf
De met * gemarkeerde velden zijn verplicht

Bonnetje

Totaalbedrag
€ 
Slider 1 Slider 1 Slider 1