BloteVoetenWandeling Feestje

Jouw leukste kinderfeestje

Ontdek de natuur op een speelse manier, al voelend met je voeten. Zo beleef je de natuur tot in je tenen. Vier jij bij ons het leukste kinderfeestje van het jaar?

Jullie lopen met de kinderen de BloteVoetenWandeling. Bij de ingang van het park ontvang je een plattegrond met daarop de route en diverse activiteiten in het park. Het BloteVoetenPark is 4 kilometer lang. Je loopt er ongeveer 1,5 uur over bij een normaal looptempo. Natuurlijk mag je er ook langer over doen. Tijdens de BloteVoetenWandeling kom je diverse uitdagingen tegen, zoals de hindernisbaan over de vijver en het doolhof. Liever een hindernis overslaan? Geen probleem! Je kunt er altijd langs lopen. Beleef samen het plezier. Weer of geen weer, het is altijd dolle pret, want het prachtige bos is de mooiste parasol, meest natuurlijke paraplu en een super airco.

Reserveren

Een BloteVoetenWandelingFeestje is te boeken vanaf € 13,50 per kind t/m 12 jaar. Dit is de entree met voor de kids na afloop een 'friettafel' met frietjes, kipnuggets, mini-frikandelletjes en vega loempiaatjes. Om de dorst te lessen staan er kannen ranja klaar. Je reserveert dit leuke BloteVoetenWandeling-feestje hier