Knutsel-Kinderfeestje

Jouw creatiefste kinderfeestje

Op zoek naar een creatief en bijzonder kinderfeestje? Tijdens het Knutsel-Kinderfeestje wandel je de avontuurlijke route door ons BloteVoetenPark en zoek je in het bos een mooie stok, die erna door jou wordt omgetoverd en versierd tot een prachtige wensstok.

Jullie lopen zelf met de kinderen een avontuurlijke route door het BloteVoetenPark. Op het laatste deel van de route, kunnen de kinderen een mooie stok zoeken, welke ze na de wandeling kunnen gaan versieren. Na de BloteVoetenWandeling blaas je even uit met ranja en geniet je samen van een heerlijke friettafel met frietjes, kipnuggets, mini-frikandelletjes en vegetarische loempiaatjes. Na het eten gaan jullie creatief aan de slag en wordt de stok versierd met stofjes, garens en een wenshartje. 

Het wensstok-idee

Het knutselen van een wensstok zorgt ervoor dat jouw hartenwens gaat uitkomen. Als je jouw hartenwens in gedachten houdt bij het maken van de wensstok, herinner je je deze elke keer als jij deze op een later moment de wensstok vastpakt. Hoe vaker je aan jouw wens denkt, hoe groter de kans dat deze gaat uitkomen.

Reserveren

Je reserveert een Knutsel-Kinderfeestje vanaf € 17,50 per kind t/m 12 jaar. Adviesleeftijd vanaf 7 jaar (i.v.m. het maken van knoopjes). Reserveer jouw leukste kinder-knutselfeestje online & klik op de knop!