BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

De NatuurSaunaAvonden

Wanneer: vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 april 2023
Tijdstip: vanaf 18:30 uur (na sluitingstijd van het park) tot 23:00 uur. Horeca open tot 0:00 uur.
Waar: BloteVoetenPark
Prijs: € 69,50 per persoon
Jaarpashouders: € 59,50 per persoon

Voor de vierde keer organiseren wij de Natuursauna avonden. Zelf zijn we erg enthousiast en gelukkig zijn onze gasten dat ook!

Ben jij een echte natuurliefhebber en kun jij genieten van de frisse buitenlucht en van alles wat Moeder Natuur je kan bieden? Ga je wel eens naar een sauna en sta je open voor een unieke nieuwe ervaring? Ga je persoonlijke groei en ontwikkeling niet uit de weg? Dan is een NatuurSaunaAvond bij BloteVoetenPark zeker iets voor jou!

Het BloteVoetenPark organiseert met veel enthousiasme de NatuurSaunaAvonden. Een avond van ontspannen in barrelsauna's, hottubs en het deelnemen aan diverse workshops, gegeven onder de sterrenhemel. Mocht het regenen: er zijn droge plekken om je om te kleden en je kleding en handoeken weg te hangen. Maar het is een échte outdoor ervaring die ook met een beetje regen gewoon doorgaat. Je kunt heerlijk vertoeven in sauna's en hottubs en naar eigen gevoel deelnemen aan de geboden workshops. Er is altijd de zweethut: een oersauna waarin je wordt uitgedaagd om iets te delen en te zingen met elkaar. Het verdere aanbod zal iedere editie een beetje anders zijn.

Het thema van deze editie is stem-bevrijding.

Vooraf vegan wellness-menu?

Wil je vooraf gezellig iets eten? De BloteVoetenHut serveert een speciaal licht verteerbaar vegan wellnessmenu à € 17,95 p.p.

Voorgerecht: Wortel-Gembersoep.

Hoofdgerecht: Gierstnasi met vegan satésaus.

Nagerecht: Frozen mango met kokos.

Je kunt ook een lekker gerecht van de kaart kiezen.

Praktische informatie

Vergeet niet je badjas, slippers en handdoeken mee te nemen. Badkleding is toegestaan. We laten een ieder vrij hierin. Fijn zittende kleding en schoenen zijn handig! Een lekkere warme trui en legging/joggingbroek met schoenen die je eenvoudig aan- en uittrekt bijvoorbeeld. Je loopt met al je spullen naar de overkapping bij het workshop area in het BloteVoetenPark. Hier kun je je tas droog wegzetten en je omkleden. Doe dat nog niet direct, maar sluit eerst aan bij het openingswoord. Daarna maak je een keuze wat je het eerste wilt doen. Het kan nog echt koud zijn in de avond dus extra handdoeken, een muts of extra warme kleding voor tussendoor en erna is wellicht aan te raden.

Kom je van verder weg en wil je een bezoek aan deze unieke wellnessbeleving combineren met een overnachting? Reserveer via ons een overnachting! Al vanaf €139,50 per persoon neem je deel aan de natuursauna avond en overnacht je in een nabijgelegen hotel op basis van een tweepersoonkamer. De prijs is vanaf € 157,45 per persoon met ook het wellnessmenu erbij!

Reserveer nu

Voor de Natuursauna avonden zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl. Geef duidelijk aan voor welke datum je kiest en voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1