Outdoor Wellness Avond Retreat

Zaterdag 12 oktober 2024 , 17:00 uur - 23:00 uur

Een avond aandacht voor jezelf. Een cadeautje! 

Ontspannen, afschakelen, ontstressen, loslaten, verbinden, rust & ruimte. Dat hebben we allemaal soms even nodig, toch? Je vindt de verbinding met jezelf - met jouw natuur - en beleeft een prachtige avond met wellness & bijzondere sessies midden in de natuur tijdens deze kleinschalige Outdoor Wellness Avond Retreat op 11 en 12 oktober. Kom jij genieten? 

Na een gezamenlijke kick-off bij de vuurcirkel kun je deelnemen aan de workshops, maar op deze avond geldt: niks moet. Je mag ook enkel relaxen in een prachtig verlicht BloteVoetenPark en genieten in hot-tub en sauna of van de stilte in de schoot van Moeder Natuur. Een korte BloteVoetenWandeling samen of alleen mag ook. Een duik in natuurwater of waden door het koude water op de watertrap? Doe JOUW ding, want deze avond draait om jou.

Bijzondere sessies & wellnesservaring

Het wordt een prachtige avond in het BloteVoetenPark. De kennismaking met 1 ronde zweethutceremonie zit er weer bij en een tweede workshop/sessie zal nog worden aangekondigd. We starten samen met een kop soep & dips bij de vuurcirkel.

  • Gezamenlijke kick-off met warme kop soep & dips
  • Zweethutceremonie (kennismaking van 1 ronde)
  • Tweede workshop/sessie (bekendmaking volgt nog)
  • Genieten in sauna
  • Ontspannen in hot-tub
  • Dippen in natuurwater
  • BloteVoetenWandeling
  • Gezamenlijke afsluiting in de tipitent of rond de vuurcirkel
  • Soep, brood met dips, thee, water, nootjes & fruit inbegrepen

Wat ervaar je?

Rust & ruimte, uit je hoofd komen, ontspanning voor je lichaam en geest, verbinding met de natuur en met andere deelnemers en een diep contact maken met jezelf, jouw natuur.

Reserveer jouw ticket

Tot 1 augustus kun je tegen een early bird prijs jouw ticket voor de Outdoor Wellness Avond Retreat reserveren via Hipsy. Daarna betaal je de reguliere prijs. Wil je liever voor vrijdag 11 oktober reserveren? Dat kan hier!

Praktische tips: Vergeet niet je badjas, slippers en handdoeken mee te nemen. Badkleding is toegestaan. We laten een ieder vrij hierin. Fijn zittende kleding en schoenen zijn handig! Een lekkere warme trui en legging/joggingbroek met schoenen die je eenvoudig aan- en uittrekt bijvoorbeeld. Je loopt met al je spullen naar de overkapping bij het workshop area in het BloteVoetenPark. Hier kun je je tas droog wegzetten en je omkleden. Doe dat nog niet direct, maar sluit eerst aan bij het openingswoord. Daarna maak je een keuze wat je het eerste wilt doen. Het kan nog echt koud zijn in de avond dus extra handdoeken, een muts of extra warme kleding voor tussendoor en erna is wellicht aan te raden.

(c) foto door HJ Hunter