BBQ groepsarrangement

Nadat je jouw ticket online hebt gekocht, kun je ook een BBQ arrangement reserveren. Je gaat dan eerst wandelen en geniet daarna van een gezellige barbecue op het natuurterras bij de BloteVoetenHut met 'eerlijk' kwaliteitsvlees van Nederlandse bodem. De dieren hebben een goed leven gehad en dat proef je!

Ons (h)eerlijke BBQ arrangement

4 stuks vlees/vis per persoon: biefspiezen, scampispiezen, runderhamburgers, speklappen, kippendijspiezen en barbecueworstjes.  

6 huisgemaakte salades: gemengde salade, witte of rodekool salade, komkommersalade, tomaat-eiersalade, wortelsalade en 'glutenvrije' pastasalade. 

Verder krijgen jullie een versbereide fruitsalade, robuust zuurdesembrood met kruidenboter en aïoli, frietjes en mayonaise of andere saus naar keuze, gegrilde warme groenten (courgette, ui, paprika en champignons). De sauzen zijn huisgemaakt: knoflook-, cocktail- en barbecuesaus. 

Praktische informatie

Prijs vanaf 13 jaar is € 32,95. De wandeling en drank zijn niet inbegrepen in deze prijs. Het minimum aantal volwassenen moet wel 20 personen zijn. Vegetarisch? Wellicht is dan de Healthy BBQ een optie. Allergieën? Ook daar houden we rekening mee. 

Reserveren

Stuur een mailtje naar info@blotevoetenpark.nl om dit arrangement te reserveren. Geef de datum, het aantal personen en het tijdstip duidelijk aan, dan nemen we spoedig contact met je op om alles goed af te spreken.