Healthy BBQ groepsarrangement

Nadat je jouw ticket online hebt gekocht, kun je ook een Healthy BBQ arrangement reserveren. Je gaat dan eerst wandelen en geniet daarna van een kwalitatief hoogwaardige gezonde barbecue met een uitgebreide keuze aan groenten op het natuurterras bij de BloteVoetenHut.

Ons healthy BBQ arrangement

3 stuks vlees/vegan items per persoon: biefspies, spies van kippendij, vegan burger. Verder ruim voldoende gegrilde groenten (o.a. courgette, ui, paprika, champignons), een oosterse groentepakketje en maïskolf.

Huisgemaakte salades: gemengde salade, witte of rodekool salade, komkommersalade, tomaat-eiersalade, wortelsalade en couscous salade en een versbereide fruitsalade. 

Bij deze healthy barbecue geniet je verder van heerlijk robuust zuurdesembrood (molenaarsbrood) met rode hummus en aïoli en zoete aardappelfrietjes met mayonaise of andere saus naar keuze. Alle sauzen zijn huisgemaakt: knoflook-, cocktail- en barbecuesaus. Vegan saus is op aanvraag ook mogelijk.

Praktische informatie

Prijs vanaf 13 jaar is € 34,95. De wandeling en drank zijn niet inbegrepen in deze prijs. Het minimum aantal volwassenen moet wel 20 personen zijn. Allergieën? Ook daar houden we rekening mee. 

Reserveren

Stuur een mailtje naar info@blotevoetenpark.nl om dit arrangement te reserveren. Geef de datum, het aantal personen en het tijdstip duidelijk aan, dan nemen we spoedig contact met je op om alles goed af te spreken.