Keltische Midzomer Zonnewende

Vrijdag 21 juni 2024 , 19:30 uur - 22:00 uur

Vier de zomer en ontdek jouw overlevingskracht! 

Vrijdag 21 juni vieren we de Keltische midzomer-zonnewende bij BloteVoetenPark Brunssum. Neem deel aan deze prachtige themawandeling in ons park, gegidst door Wil Bekker. 

We verwelkomen de zomer op een feestelijke manier door samen een mooi kampvuur te bouwen om de zonnewende in te luiden. We volgen het pad en lopen door naar de Keltische boomhoroscoop. We staan stil bij de vijgenboom en zijn betekenis voor de midzomer-zonnewende. Deze boom symboliseert vruchtbaarheid en staat voor hooggevoeligheid, rechtvaardigheid en onafhankelijkheid. De overlevingskracht van deze boom staat deze avond centraal.

Vervolgens ga je op zoek naar de boom die bij je past met de vraag welke kwaliteit je het beste kunt inzetten voor de komende zomer. We maken gebruik van het labyrint om enkele opdrachten extra kracht bij te zetten.

Ter afsluiting is bij het inmiddels knisperende kampvuur gelegenheid om dieper op jouw persoonlijke boomhoroscoop in te gaan. De opgedane ervaringen met elkaar te delen & de verbinding aan te gaan. 

Reserveer jouw plekje

Deelname aan deze gegidste wandeling kan vanaf een leeftijd van 12 jaar. Reserveer jouw plekje via ticketknop.

Heb jij een BloteVoetenPark jaarpas? Dan geniet je van een korting! Stuur in dat geval een mailtje naar info@blotevoetenpark.nl met jouw aanmelding.