Koop tickets

Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop

Zaterdag 24 februari 2024 , 19:30 uur - 23:00 uur

Volle Maan in Maagd

Op het moment dat het Volle Maan is, staat de Zon (het sterrenbeeld) altijd in oppositie, oftewel tegenover de Maan. Vanavond staat de Volle Maan in het praktische teken “Maagd” en de Zon in het tegenovergestelde spirituele teken “Vissen”. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? En wat kun je hier mee? 

Astrologisch teken & energie

Doordat iedere Volle Maan in een ander astrologisch teken staat brengt dat iedere keer een andere energie of een ander thema met zich mee. Het thema van deze Volle Maan energie geldt in principe voor iedereen. Maar de energie beïnvloedt iedereen op een ander levensgebied.  

Aan de hand van jouw persoonlijke geboorte horoscoop zal ik uitleggen welk thema tijdens deze volle maan voor jou actueel is, waar je een balans tussen deze 2 energieën mag vinden en hoe je hiermee kunt werken. 

Persoonlijk Maanteken

Iedereen kent wel zijn sterrenbeeld, echter heeft iedereen ook een maanteken. Dit maanteken is een stuk persoonlijker dan het sterrenbeeld. Het laat onder andere zien hoe jij met emoties omgaat en wat jij nodig hebt in een relatie. Je ontvangt een uitgebreide beschrijving van jouw persoonlijke maanteken op papier.

Volle Maan in persoonlijke geboortehoroscoop 

Tot slot krijg je uitleg waar deze Volle Maan in jouw persoonlijke geboorte horoscoop valt. Welk thema is vanavond voor jou actueel en waar mag een balans gevonden worden? De duur van dit astrologische gedeelte is 1,5 uur (kan uitlopen).

Wandelen in stilte

Tijdens de Volle Maan is het de ideale tijd om te kijken naar wat je "in de weg zit", je niet meer dient en dit los te laten. Aan de hand van jouw thema, kun je dat vanavond ook doen. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten en kan met schoenen aan gedaan worden. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar en voor deze avond zijn jouw geboorte gegevens nodig: geboortedatum, tijd en plaats

Let op: de geboortetijd dient accuraat te zijn! Weet je deze niet? Dan kun je bij de gemeente een geboorte uittreksel opvragen, hier staat ook altijd de geboorte tijd op vermeld. Je krijgt na afloop je horoscoop mee en een uitgebreide geprinte beschrijving van jouw persoonlijke maanteken en de plaatsing hier van in jouw horoscoop.

Reserveer jouw plekje

Reserveer jouw plekje via hipsy en stuur jouw geboortegegevens naar info@blotevoetenpark.nl