Outdoor Wellness Avond Retreat

Zaterdag 13 april 2024 , 17:00 uur - 23:00 uur

Cadeautje voor jezelf

Een avondje aandacht voor jezelf. Een cadeautje! Ontspannen, afschakelen, ontstressen, loslaten, verbinden, rust & ruimte. Dat hebben we allemaal soms even nodig, toch? Je vindt de verbinding met jezelf, met jouw natuur en beleeft een prachtige avond midden in de natuur tijdens deze kleinschalige "Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat.

Na een gezamenlijke kick-off bij de vuurcirkel kun je deelnemen aan de workshops, maar op deze avond geldt: niks moet. Je mag ook enkel relaxen in een prachtig verlicht BloteVoetenPark en genieten in hot-tub en sauna of van de stilte in de schoot van Moeder Natuur. Een korte BloteVoetenWandeling samen of alleen mag ook. Een duik in natuurwater of waden door het koude water op de watertrap? Doe JOUW ding, want deze avond draait om jou.

Workshops

Reken weer op een prachtige avond in het BloteVoetenPark. We beginnen deze keer iets eerder dan voorgaande edities. Je krijgt er wel een kop soep met dips voor in de plaats. Hiervan genieten we samen rond de vuurcirkel alvorens jouw heerlijke avond begint.  De kennismaking met 1 ronde zweethutceremonie zit er weer bij. Daarnaast kun je in de tipi genieten van een heerlijke stoelmassage. 

Wat krijg je?

Gezamenlijke kick-off met soep en brood bij de vuurcirkel, één ronde zweethutceremonie o.l.v. sjamaan Chippewa, stoelmassage in de tipitent, genieten in sauna, ontspannen in hottub, dippen of zwemmen in natuurwater, gezamenlijke afsluiting, ervaringen delen met zang & muziek. Thee, water & fruit inbegrepen. De muzikale afsluiting rond de vuurcirkel zal worden gedaan door Loes Swinkels

Wat ervaar je?

Rust & ruimte, uit je hoofd komen, 0ntspanning voor je lichaam, verbinding met de natuur, connectie met andere deelnemers, contact met je eigen ik, jouw natuur

Reserveer jouw ticket! 

Bestel hier je tickets voor zaterdag 13 april.

Praktische informatie

Vergeet niet je badjas, slippers en handdoeken mee te nemen. Badkleding is toegestaan. We laten een ieder vrij hierin. Fijn zittende kleding en schoenen zijn handig! Een lekkere warme trui en legging/joggingbroek met schoenen die je eenvoudig aan- en uittrekt bijvoorbeeld. Je loopt met al je spullen naar de overkapping bij het workshop area in het BloteVoetenPark. Hier kun je je tas droog wegzetten en je omkleden. Doe dat nog niet direct, maar sluit eerst aan bij het openingswoord. Daarna maak je een keuze wat je het eerste wilt doen. Het kan nog echt koud zijn in de avond dus extra handdoeken, een muts of extra warme kleding voor tussendoor en erna is wellicht aan te raden.