Anouk & Yora (voorheen May & June)

Vrijdag 28 juni 2024 , 19:30 uur - 21:30 uur

Anouk & Yora is een singer-songwriterduo (voorheen May & June). Hun muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes die gaan over het leven en zelfontwikkeling. Op zaterdag zullen ze de Ecstatic Dance afsluiten met een paar van hun prachtige nummers. Omdat we zo ontzettend gek zijn op hun hart en ziel openende muziek, teksten en verschijning bieden we graag de kans om een volwaardig huiskamerconcert van hen mee te maken op vrijdag 28 juni.

Huiskamerconcert

De titel "huiskamerconcert" komt voort uit het idee dat het een knus, intiem concert zal zijn waarbij we het ons gezellig en comfortabel maken door met tapijten, kussens, dekens en vachtjes al zittend of liggend op de grond met elkaar te genieten van de muziek. Je bent uitgenodigd om zelf je favoriet mee te brengen. Afhankelijk van het weer vindt het concert binnen of buiten onder een open tent plaats. Voor wie op de grond zitten geen optie is, er is ook gelegenheid om op een bank/stoel plaats te nemen. Er is geen ruimte om matrassen te plaatsen (deze graag thuis laten).

Programma

19.30 uur: deur open
20.00 uur: start huiskamerconcert deel 1
20.40 uur: pauze
21.00 uur: start huiskamerconcert deel 2
21.30 uur: einde

We ontmoeten elkaar in het Blotevoetenpark in Brunssum. Het is mogelijk om op locatie voor aanvang een Blotevoetenwandeling te maken en/of iets lekkers te eten/drinken (niet inbegrepen). De bar is tijdens de pauze en na afloop geopend, dus voel je vooral uitgenodigd om gezellig met ons te blijven "plakken". Er is voldoende parkeergelegenheid, carpoolen moedigen we zoals altijd aan.

Over Anouk & Yora

Hun muziek is te omschrijven als poëtische luisterliedjes die gaan over het leven en zelfontwikkeling. Ook zingen ze graag met het publiek mantra’s. Anouk & Yora geloven erin dat muziek een verbindende factor is en door dit te delen met de wereld hopen ze meer mensen in contact te brengen met hun hart, met de liefde en met elkaar. Ze zullen ons meenemen op reis door persoonlijke teksten over vreugde, verdriet, zelfliefde en geluk..

Reserveren

Reserveer jouw ticket en geniet. Het lijkt ons geweldig om deze mooie avond met jou te delen. Kom en laat je raken!