logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Wim Hof Methode Advanced workshop

Wanneer: maandag 17 mei 2021
Tiidstip: 10:00 uur tot +/- 15:00 uur
Start: BloteVoetenHut
Prijs: € 135,- per persoon

Tijdens deze workshop duik je onder leiding van een gecertificeerde coach, Bart Scholtissen, nog dieper in de Wim Hof ('the Iceman') methode, leer je nog meer ademhalingstechnieken en tools voor een sterkere mindset. Je leert nieuwe technieken voor gevorderden om jouw energielevel en je lichaam & geest te verbeteren. Je wordt nog meer uitgedaagd om de koude challenge aan te gaan. Wat dacht je van een duik nemen in de ijskoude vijver in het BloteVoetenPark?

De workshop vindt plaats in een kleine groep, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback. Of je nu je mentale of fysieke gezondheid wilt verbeteren, je ziektesymptomen wilt verzachten of als je je kennis over de Wim Hof methode wilt verdiepen; deze workshop biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

Wij adviseren je de volgende zaken mee te nemen:

  • comfortabele kleding
  • zwemkleding
  • handdoek
  • lichte snacks (voor het geval je honger krijgt)

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor ervaren koud water zwemmers en personen die de workshop Wim Hof Methode fundamentals gevolgd hebben. Deze workshop is geschikt voor iedereen die gezond is. Uit voorzorg raden wij deze workshop af voor zwangere vrouwen en personen die epilepsie hebben. Mensen met hartproblemen of andere serieuze gezondheidsklachten adviseren wij altijd om te overleggen met de medisch behandelaar of deelname aan deze workshop verantwoord is.

Reserveer nu

Voor de Wim Hof Methode advanced workshop zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via deze link.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1