logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Nieuwjaars Challenge

Wanneer: zaterdag 1 januari 2022
Tijdstip: wandeling 13:00 - 15:00 uur winterduik: 13:00 uur
Waar: BloteVoetenPark
Prijs: volgt binnenkort

Daag je wintervoeten uit in het BloteVoetenPark! Begin 2022 goed en zet een stap in de gezonde richting met een winterwandeling op blote voeten of een winterduik in onze vijver. Met ondersteuning van ervaren coaches die je door middel van ademhalingstechnieken je door deze uitdaging heen helpen.

Tussen 13:00 en 15:00 uur dagen wij je uit om de kou te omarmen en een wandeling op blote voeten te maken. De echte durfals kunnen om 13:00 uur onder begeleiding van professionele, ervaren coaches een winterduik nemen in onze vijver. Voor de duik krijg je instructies over ademhalingstechnieken en doe je een gezamenlijke warming-up. Zodat je je koude angst overwint en leert hoe je jouw lichaamsstress te lijf kunt gaan. Als je weet hoe je met deze stress kunt omgaan, kun je ook stresssituaties in het echte leven beter aan. Daarnaast is het goed voor je weerstand om je verbrandingsstelsel af en toe uit te dagen!

Bekijk hier het filmpje van een eerdere koude training in het BloteVoetenPark bos.
Start jij 2022 gezond en ga jij de uitdaging aan?

Reserveer nu

Vanwege de coronamaatregelen zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl
Geef duidelijk aan of je je voor de Frisse teenwandeling of voor de Winterduik je wilt aanmelden en met hoeveel personen. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

 

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1