logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Braakballen pluizen

Wanneer: zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022
Tijdstip: 11:00 uur tot +/- 12:30 uur
Waar: BloteVoetenHut
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Prijs: € 10,50 per persoon (incl. kindersoep)
Jaarpashouder:  € 8,50 per persoon (incl. kindersoep)

Ontdek wat uilen eten! Uilen eten hun prooi vaak helemaal in één keer op. Hun maag kan niet alle botjes en haren goed verteren. Daarom spuugt de uil braakballen uit. Als je ze uit elkaar peutert, kom je er precies achter wat ze allemaal gegeten hebben. Je vindt bijvoorbeeld schedeltjes van een muis, een pootje of een schil van een kever. Kun jij ontdekken welke dieren het waren?

Onder begeleiding van boswachter Anja van het BloteVoetenPark ga je, net als in 'CSI' de braakballen uitpluizen om erachter te komen wat de uil allemaal opgegeten heeft. Natuurlijk met handschoenen aan. Wat er in een braakbal zit, is altijd weer een verrassing! Na afloop van het braakballen pluizen, geniet je van een kop huisgemaakte kindersoep (keuze uit tomatensoep of 'hulksoep' (broccoli-courgettesoep) met krokante balletjes, soepstengel en lettervermicelli).

Reserveer nu

Voor de Braakballen pluizen activiteit zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1