logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Braakballen pluizen

Wanneer: woensdag 21 oktober 2020
Tijdstip: van 14:00 uur tot +/- 15:30 uur
Waar: BloteVoetenHut
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Prijs: € 9,75 per persoon (incl. pannenkoek)

Ontdek wat uilen eten! Uilen eten hun prooi vaak helemaal in één keer op. Hun maag kan niet alle botjes en haren goed verteren. Daarom spuugt de uil braakballen uit. Als je ze uit elkaar peutert, kom je er precies achter wat ze allemaal gegeten hebben. Je vindt bijvoorbeeld schedeltjes van een muis, een pootje of een schil van een kever. Kun jij ontdekken welke dieren het waren?

Voordat je gaat braakballen pluizen, geniet je van een versgebakken pannenkoek*. Daarna ga je onder begeleiding van boswachter Anja van het BloteVoetenPark, net als in 'CSI' de braakballen uitpluizen om erachter te komen wat de uil allemaal opgegeten heeft. Natuurlijk met handschoenen aan. Wat er in een braakbal zit, is altijd weer een verrassing!

* na afloop kan ook, het braakballen pluizen start uiterlijk om 14:00 uur

Reserveer nu

Voor de Braakballen pluizen activiteit zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1