logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Paddenstoelenpad

Wanneer: woensdag 4 november t/m zondag 29 november (let op: maandags en dinsdags gesloten)
Tijdstip: 10:00 – 18:00 uur
Waar: BloteVoetenParkbos (met schoenen aan)
Leeftijd: van 1 tot 8 jaar
Prijs: Vanaf 1 jaar: Paddenstoelenpad i.c.m. pannenkoek naturel: € 6,50 p.p.
           Losse entree vanaf 1 jaar: € 2,50 p.p.  

Kijk een paddenstoel! Ga op zoek naar vrolijke paddenstoelen (met schoenen aan) tijdens de avontuurlijke route voor de allerkleinsten door het BloteVoetenParkbos! November is namelijk dé Paddenstoelenmaand en ook in het BloteVoetenParkbos vind je dan veel paddenstoelen. Spelenderwijs zoek je naar paddenstoelen en leer je er meteen van alles over!

Speuren naar paddenstoelen

Met behulp van een kinderbingokaart ga je speuren naar paddenstoelen in alle soorten en maten (van houten tot echte) en andere dingen die met paddenstoelen en herfst te maken hebben. Op de bingokaart staan opdrachten die zelfs voor de allerkleinsten goed te doen zijn. Voor de oudere kinderen staat er leuke weetjes en opdrachtjes in.

Praktische informatie

Het Paddenstoelenpad is ongeveer 1,5 kilometer lang. Je kunt het Paddenstoelenpad met één kind of een groepje lopen. Het is dus ook geschikt voor een kinderfeestje of schooluitje.
Na het lopen van het Paddenstoelenpad kun je je opwarmen in de BloteVoetenHut waar je geniet van een heerlijke versgebakken pannenkoek naturel!

Reserveer nu

Binnenkort wordt bekend hoe je het paddenstoelenpad kunt reserveren.

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1