logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Paddenstoelenpad

Wanneer: woensdag 3 november t/m zondag 12 december (let op: maandags en dinsdags gesloten)
Tijdstip: 10:00 – 18:00 uur
Waar: BloteVoetenParkbos (met schoenen aan)
Leeftijd: van 1 tot 8 jaar
Prijs: Vanaf 1 jaar: Paddenstoelenpad i.c.m. bubble wafel to-go: € 7,50 p.p.
           Losse entree vanaf 1 jaar: € 3,50 p.p.  
Jaarpashouders: gratis

Kijk een paddenstoel! Ga op zoek naar vrolijke paddenstoelen (met schoenen aan) tijdens de avontuurlijke route voor de allerkleinsten door het BloteVoetenParkbos! November is namelijk dé Paddenstoelenmaand en ook in het BloteVoetenParkbos vind je dan veel paddenstoelen. Spelenderwijs zoek je naar paddenstoelen en leer je er meteen van alles over!

Speuren naar paddenstoelen

Je volgt de route langs paddenstoelen in alle soorten en maten (van houten tot echte) en andere dingen die met paddenstoelen en herfst te maken hebben. Kinderen ontvangen een kaboutermutsje, zodat ze als een echte kabouter het pad kunnen lopen. Maak de kabouterdeurtjes open en doe leuke opdrachten, die zelfs voor de allerkleinsten goed te doen zijn. Voor de oudere kinderen is er een folder met leuke weetjes over paddenstoelen.

Praktische informatie

Het Paddenstoelenpad is ongeveer 1,5 kilometer lang. Je kunt het Paddenstoelenpad met één kind of een groepje lopen. Het is dus ook geschikt voor een kinderfeestje of schooluitje. Na het lopen van het Paddenstoelenpad kun je genieten van een heerlijke versgebakken bubble wafel to-go! Waar je, als je 'm gelijk met het ticket voor het Paddenstoelenpad meebestelt, € 1,- korting per wafel krijgt.

Reserveer nu

Klik hier om je tijdslot te reserveren en je online ticket voor het Paddenstoelenpad te kopen.

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1