logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Oktober = Wellnessmaand

Wanneer: vrijdag 1 oktober t/m vrijdag 29 oktober 2021
Tijdstip: 10:00 - 18:00 uur
Waar: BloteVoetenPark
Prijs: € 17,- per persoon inclusief wandeling, voetenbad, hottub bezoek en kop thee of warme chocolademelk
Jaarpashouders: € 5,- per persoon voor voetenbad, hottub bezoek en kop thee of warme chocolademelk

In oktober op blote voeten lopen is dat niet veel te koud? Nee hoor, de grond is nog warm van de zomer en het is juist hartstikke gezond! En om deze ervaring nog prettiger te maken, kun je in oktober een weldadig voetenbad na afloop en hottub bezoek bijboeken. Ben je meteen goed bezig voor je weerstand!

Klaar voor het echte wellness gevoel?

Eerst loop je de blotevoetenwandeling door het bos (zorg op koude dagen dat je van boven goed bent aangekleed). De verschillende ondergronden tijdens het pad zorgen voor een natuurlijke massage van je voeten. Dit stimuleert je hart, je bloedsomloop en regelt je bloeddruk.

Als je terugkomt van de wandeling staat een warm voetenbad gevuld met gezonde kruiden en magnesium voor je klaar. 

Ga jij voor de ultieme ontspanning en wil je ook de rest van je lichaam opwarmen? 

Droom na het voetenbad weg in het heerlijk warme water van onze houtgestookte hottub. Neem je bikini, badpak of zwembroek en grote handdoek dus zeker mee!

Als afsluiting geniet je nog heerlijk na met een verse kop thee of een kop chocolademelk op ons natuurterras of in de BloteVoetenHut. Kom jij ook genieten?

Ben jij een echte Wellness lover? Kom dan ook naar onze Natuursauna avonden op 15, 16 en 17 oktober. Een unieke wellness ervaring in het bos!

Reserveer nu

Klik hier om het wellness arrangement incl wandeling te reserveren.

Jaarkaarthouder? Klik hier om het wellness arrangement te reserveren.

Of geef bij aankomst in het BloteVoetenPark aan de kassa aan dat je gebruik wilt maken van het wellness arrangement en reken dit ter plekke af.

Als je terug komt van je wandeling zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen en een zwembroek, bikini of badpak.

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1