logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Ontdek het bos met de Nature man

Wanneer: woensdag 8 april 2020
Tijdstip: van 13:30 tot +/- 14:30 uur
Start: BloteVoetenHut
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Prijs: € 9,50 per kind incl. pannenkoek en ranja

Houd jij van avontuur? Ga met de Nature man (Ger Fiegen) op ontdekking door het BloteVoetenPark bos! De Nature man prikkelt de zintuigen en vertelt verhalen over de natuur. Kinderen vergroten hun zelfvertrouwen en komen meer in contact met de natuur en zichzelf. De Nature man doet dit op een leuke speelse manier met natuurlijk overwicht. 

Eerst ga je genieten van een versgebakken pannenkoek en een beker ranja, daarna ga je op blote voeten met de Nature man het bos in.

Vanaf 4 jaar, eventueel met ouders/begeleiders voor de allerkleinsten. Grotere kinderen in principe zonder ouders, maar alles mag, niks moet!

Tip: geniet als (groot)ouder van een (h)eerlijke kop koffie, terwijl je (klein)kind het bos ontdekt!

Kledingadvies: kleding dat tegen een stootje kan en vies mag worden. Bij voorkeur een broek die je kunt oprollen, aangezien de kinderen op blote voeten op pad gaan.

Reserveer nu

Voor deze ontdekkingstocht zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel kinderen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1