BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Vrouwen Drum Cirkel

Wanneer: zaterdag 18 november 2023
Tijdstip: 20:00 tot 22:30 uur
Prijs:  € 35,00 p.p.

Samen met drums maken we een unieke reis van klanken, waarbij jij intuïtief een instrument kiest en bespeelt dat op dat moment bij jou past. Gedreven door het enthousiasme van drumcirkelleidster Eve stroomt de energie van de drum ook in je lichaam en kom je tot rust in je hoofd.  De trillingen van de drum schudden iedere lichaamscel in je wakker.

Het verhaal dat Eve vertelt zal elke vrouw boeien en enthousiasmeren voor een drum als verlengstuk van jezelf. Drummen, ontspannen, verbinden & heerlijk genieten bij het kampvuur. Geaard en diep verbonden met jezelf kun je daarna er weer tegenaan!

De magie van de drum bij cirkels van vrouwen is moeilijk met woorden te beschrijven. Het is een oer ritueel voor verbinding door ritme, waar samen een diepgang wordt gecreërd die rustgevend en helend werkt door je hele systeem. Kom jij het ervaren? 

R E S E R V E R EN

Je kunt reserveren via info@blotevoetenpark.nl. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen (vol=vol). Je ontvangt van ons dan een betaalverzoek en na betaling is de reservering definitief.

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1