BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Next Level Workshop 'Fotografie met je smartphone'

Ben je gefascineerd door de prachtige foto's die je op social media ziet en wil je zelf ook van die adembenemende beelden kunnen maken? Dan is deze workshop perfect voor jou! Ik neem je mee op een spannende reis naar de wereld van smartphonefotografie, waar je de geheimen leert om je foto's naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens de next level workshop deel ik mijn expertise en geef ik je waardevolle tips en tricks om de verborgen mogelijkheden van je smartphonecamera te benutten. Leer hoe je nog meer composities kunt maken en tips en tricks kunt combineren die je foto's tot leven brengen en hoe je de juiste bewerkingen kunt toepassen om je beelden te perfectioneren. Wij gaan ook spelen met gadgets zoals een lensbal en nog meer leren over de bewerkingsapp ;-).

Maar dat is niet alles! We gaan ook praktisch aan de slag en verkennen samen 1,5 uur het mooie en inspirerende BloteVoetenPark waar je de theorie direct in de praktijk kunt brengen. Ervaar het plezier van het maken van adembenemende foto's terwijl je leert van de besten in het vak. En het beste van alles? Je hebt alleen je smartphone nodig om mee te doen!

Dus waar wacht je nog op? Kom en doe mee aan onze Next Level Workshop en ontdek de ongekende mogelijkheden van fotografie met je smartphone. Schrijf je vandaag nog in via info@floornoten.nl en zet de eerste stap naar het creëren van verbluffende beelden die je vrienden en volgers versteld doen staan! 

Let op: de plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel jouw plek voor deze unieke ervaring. Mis deze kans niet om je fotografievaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen!

Kom meedoen en ga NEXT LEVEL...

  • Wanneer: zaterdag 7 oktober 
  • Tijd: van 08:30 tot ongeveer 12:00 uur
  • Locatie: BlotevoetenPark Brunssum
  • Jouw investering: € 89,- inclusief btw

Wil jij niet op blote voeten? Geen probleem, schoenen aanlaten is ook helemaal okay!

(NB: Wil jij een btw-factuur? Graag vooraf aangeven!)

Aanmelden: Ben jij erbij?! Mail Floor info@floornoten.nl om je plekje te reserveren.

Uit ervaring van vorige workshops: zodra het zover is en je het vertelt aan familie en vrienden willen die mee, maar dan is de workshop vol. Tip: vertel het je naasten tijdig zodat zij ook mee kunnen mochten ze willen ;-).

Let op: de groepen hebben een maximaal aantal deelnemers en vol=vol. Soms, heel soms kan de workshop een beetje uitlopen, houd hier rekening mee!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1