BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Het Midzomerfeest

Wanneer: woensdag 21 juni
Tijdstip: 19.00 uur tot 22.00 uur
Prijs:  € 24,50 per persoon
Jaarpas: € 22,50 per persoon

Kleding: sportief en op het weer afgestemd.

Woensdag 21 juni vieren we het midzomerfeest bij BloteVoetenPark Brunssum. We verwelkomen de zomer op een feestelijke manier door samen een mooi kampvuur te bouwen om het feest in te luiden. Daarna lopen we naar de vijgenboom die door de Kelten als Heilige boom werd gezien. Deze boom symboliseert vruchtbaarheid en staat voor hooggevoeligheid, vruchtbaarheid, rechtvaardigheid en onafhankelijkheid. De overlevingskracht van deze boom staat deze avond centraal.

Door het maken van enkele opdrachten zoeken & ontdekken wij jouw overlevingskracht. Na de uitwerking gaan we een mooie bloemenkrans maken om daarna met een traditionele kringdans een vrolijk einde de avond op een mooie manier af te sluiten.

Bij het inmiddels knisperende kampvuur is er gelegenheid om de opgedane ervaringen met elkaar te delen & de verbinding aan te gaan. 

Discover YOUR nature!

Reserveer nu

Meld je zo snel mogelijk aan voor deze unieke belevenis via info@blotevoetenpark.nl. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1