BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Inspiratiewandeling: historie BloteVoetenPark

Wanneer: zaterdag 20 mei
Tijdstip: 09.00 uur tot 11.30 uur
Prijs:  € 34,50 per persoon

Laat je inspireren in én door het BloteVoetenPark. Wil Bekker is de grondlegger van het grootste blotevoetenpad van de Benelux. Hij neemt je mee de natuur in tijdens deze inspiratiewandeling met als leidraad de historie, het hoe en waarom van BloteVoetenPark Brunssum. Wil geeft jou een motivatieopdracht om het vonkje inspiratie in jou te laten ontbranden.

Vanuit welk idee is het BloteVoetenPark ontstaan? En welke filosofie steekt erachter? Oprichter Wil Bekker vertelt je graag over hoe het BloteVoetenPark uitgroeide tot een succes. Zijn idee werd destijds namelijk door velen maar moeilijk begrepen en door ‘deskundigen’ zelfs afgeraden. Het zou nooit iets kunnen worden. Toch zette hij door. Het BloteVoetenPark groeide uit tot een bloeiend bedrijf met maar liefst 70.000 bezoekers in 2022!

Inspiratie gaat hand in hand met al het goede dat Moeder Natuur je tijdens deze wandeling kan bieden: de schoonheid van de bloei van planten en de geur van hun aroma’s. In deze inspirerende omgeving zullen door middel van vragen, luisteren en rust nieuwe inzichten ontstaan. Iedereen is een natuurtalent: discover your nature!

Wat ga je doen?

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai in de BloteVoetenHut. Wil Bekker stelt zich voor en neemt jullie mee het bos in. Hij vertelt over de filosofie en de achterliggende gedachten bij de verschillende elementen in het park. Hij vertelt over zijn pad naar succes en hoe hij de obstakels op dit pad overwon. Daarna ontvang je een motivatieopdracht. Je gaat gegarandeerd vol inspiratie weer naar huis!

Zeer interessant voor (startende) ondernemers!

Reserveer nu

Voor deze inspiratiewandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl onder vermelding van ‘Inspiratiewandeling’. Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1