logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Volle Maanwandeling Early Evening

Wanneer: zaterdag 24 juli 2021
Tijdstip: 19:30 uur tot +/- 22:30 uur
Start: BloteVoetenHut
Prijs: € 14,95 per persoon (inclusief ontvangst met koffie/thee)
Jaarkaarthouders: € 9,95 per persoon

Combideal: Zomer BBQ + Volle Maanwandeling 'Early evening': € 39,90 per persoon. Jaarkaarthouders betalen € 34,90 per persoon.

Beleef de mystieke sfeer van de maan en ga samen met een gids op pad voor een avondwandeling in ons park.
Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. Onze gids stelt zich aan jullie voor en daarna gaan jullie het bos in.

Tijdens de wandeling krijg je uitleg over dit fenomeen alsook over de astrologische betekenis en de energie van de Volle Maan op dit moment.  Daarnaast is Volle maan hét moment om iets los te laten. 
Wordt bewust, sta stil en laat los...

Wil je erbij zijn? Geef dan ook jouw geboortedatum, plaats en tijd door en krijg uitleg over jouw persoonlijke maanteken.

De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Reserveer nu

Voor de Volle Maanwandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip. Ga je voor de Combideal? Geef dit dan ook duidelijk in je mail aan. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1