BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Wanneer: Donderdag 6 april 2023 
Tijdstip: 20:00 uur tot ongeveer 22:30 uur
Start: BloteVoetenHut
Prijs: € 19,50 per persoon (inclusief ontvangst met koffie/thee)
Jaarkaarthouders: € 17,50 per persoon

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van een gids door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan.

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. Onze gids stelt zich aan jullie voor en zal uitleg geven over de mystieke kracht van de maan en haar energie. Hierna gaan jullie het bos in.  De Volle maan is hét moment om iets los te laten. Word tijdens de wandeling bewust, sta stil en laat los. 
Bij terugkomst krijg je uitleg over jouw persoonlijke maanteken. Deze wordt berekend aan de hand van jouw geboortedatum en geboortetijd. 

Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten!

De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Reserveer nu

Voor de Volle Maanwandeling zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren en stuur tevens jullie geboortedatum, tijd en plaats voor de horoscoop berekening.
Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1