BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Wim Hof Methode Fundamentals Workshop

Wanneer: maandag 12 december 2022
Tijdstip: 10:00 uur tot +/- 15:00 uur
Start: BloteVoetenHut
Prijs: € 135,- per persoon

Onder leiding van een gecertificeerde Wim Hof Methode coach, Bart Scholtissen, ga je je verdiepen in de 3 pilaren van de Wim Hof ('the iceman') methode:

  • ademhalingstechniek
  • blootstelling aan kou
  • mindset en focus

Leer hoe je door ademhaling en kou je lichaam en geest kan versterken. En leer alles over de onderliggende psychologie.

De workshop vindt plaats in een kleine groep, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en feedback. Of je nu je mentale of fysieke gezondheid wilt verbeteren, je ziektesymptomen wilt verzachten of als je gewoon nieuwsgierig bent naar de Wim Hof methode; deze workshop biedt waardevolle inzichten voor iedereen.

Tijdens de workshop ontvang je uitleg over de Wim Hof methode, ga je aan de slag met ademhalingstechnieken en ben je klaar om zelf een duik in de ijskoude vijver in het BloteVoetenPark nemen (als je je hierbij goed voelt). Tijdens de workshop is er genoeg ruimte voor reflectie en om vragen te stellen aan de coach.

Als je nog geen ervaring hebt met blootstelling aan kou, raden wij je aan om de dagen voorafgaand aan de workshop jouw douches met koud water te eindigen. Dit is in het begin misschien erg wennen, maar probeer je te ontspannen, focus op je ademhaling en breng deze onder controle en blijf ademen in een vast ritme.

Wij adviseren je de volgende zaken mee te nemen:

  • comfortabele kleding
  • zwemkleding
  • handdoek
  • lichte snacks (voor het geval je honger krijgt)

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die gezond is. Uit voorzorg raden wij deze workshop af voor zwangere vrouwen en personen die epilepsie hebben. Mensen met hartproblemen of andere serieuze gezondheidsklachten adviseren wij altijd om te overleggen met de medisch behandelaar of deelname aan deze workshop verantwoord is.

Reserveer nu

Voor de Wim Hof Methode fundamentals workshop zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via deze link.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1