BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Op stap met de Bosjuf

Wanneer: zondag 6 maart 2022
Tijdstip: van 10:30 tot +/- 12:00 uur
Start: BloteVoetenHut
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Prijs: € 10,50 per persoon (inclusief een kop kindersoep)
Jaarpashouder:  € 8,50 per persoon (incl. kindersoep)

Ga op ontdekkingstocht door het bos samen met de Bosjuf! Natuur is een feestje! Juf Marlène is haar hele leven al leerkracht van groep 1 en zij heeft een grote liefde en interesse in alles wat de natuur ons biedt. Ze brengt kindjes graag meer in contact met de natuur en heeft wel tientallen natuurtips. De juf weet alles!

Ze neemt de kindjes mee zonder papa en mama (of voor de allerkleinsten met mama of papa) het bos in. Ze doet sensomotische oefeningen, boomspellen en ze geeft natuurtips. Onderweg maken de kindjes samen met de juf een mooi aandenken aan deze leuke tocht.

Na de wandeling geniet je van een kop huisgemaakte kindersoep (Tomatensoep of 'Hulksoep' (courgette-broccolisoep) met krokante balletjes, soepstengel en lettervermicelli) in de BloteVoetenHut.

Kledingadvies: makkelijk zittende kleding dat tegen een stootje kan en vies mag worden en stevige schoenen.

Tip: geniet als (groot)ouder van een (h)eerlijke kop koffie, terwijl je (klein)kind het bos ontdekt!

Reserveer nu

Voor 'Op stap met de Bosjuf' zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl onder vermelding van 'Op stap met de bosjuf'. Geef duidelijk aan voor hoeveel kinderen je wilt reserveren, de datum en het tijdstip. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1