BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

APRIL Wellnessmaand

Wanneer: zaterdag 25 maart t/m zondag 30 april 2023
Tijdstip: 10:00 - 18:00 uur
Waar: BloteVoetenPark
Prijs: € 22,50 per persoon inclusief wandeling, voetenbad, hottub bezoek en kop thee of warme chocolademelk
Jaarpashouders: € 9,50 per persoon voor voetenbad, hottub bezoek en kop thee of warme chocolademelk

In maart/april op blote voeten lopen is dat niet veel te koud? Nee hoor, het is juist hartstikke gezond! Om deze ervaring nog prettiger te maken, kun je in maart en april een weldadig voetenbad en hottub voor na afloop bijboeken. Ben je meteen goed bezig voor je weerstand!

Klaar voor het echte wellness gevoel?

Eerst loop je de BloteVoetenWandeling door het bos (zorg op koude dagen dat je goede bovenkleding draagt). De verschillende ondergronden tijdens de wandeling zorgen voor een natuurlijke massage van je voeten. Dit stimuleert je hart, je bloedsomloop en regelt je bloeddruk.

Als je terugkomt van de wandeling staat een warm voetenbad gevuld met gezonde kruiden en magnesium voor je klaar. 

Ga jij voor de ultieme ontspanning en wil je ook de rest van je lichaam opwarmen? 

Droom na het voetenbad weg in het heerlijk warme water van onze houtgestookte hottub. Neem je bikini, badpak of zwembroek en grote handdoek dus zeker mee!

Als afsluiting geniet je nog heerlijk na met een verse kop thee of een kop chocolademelk op ons natuurterras of in de BloteVoetenHut. Kom jij ook genieten?

Wellnessmenu

In de hele maand april hebben we ook een wellnessmenu. Kom je ons bezoeken in de namiddag of op het einde van de dag? Dan kun je het wellnessbezoek combineren met dit overheerlijke menu. Je kunt hiervoor reserveren tussen 16:00 uur en 19:00 via info@blotevoetenpark.nl.

Reserveer nu

Reserveer wellness arrangement incl wandeling

Jaarkaarthouder? Klik hier om het wellness arrangement te reserveren of geef bij aankomst in het BloteVoetenPark aan de kassa aan dat je gebruik wilt maken van het wellness arrangement en reken dit ter plekke af. Als je terug komt van je wandeling zorgen wij ervoor dat alles klaarstaat. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen en een zwembroek, bikini of badpak.

Ben jij een echte wellness-lover? Kom dan ook naar onze NatuurSaunaAvonden op 14, 15 en 16 april. Een unieke outdoor-wellness ervaring midden in de natuur!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1