logo

Discover YOUR nature!

Halloween Kinderdisco

Wanneer: vrijdag 22 oktober 2021
Tijdstip: de show is van 18:30 tot 20:30 met de mogelijkheid vooraf te komen eten of om te blijven hangen zolang het leuk is!
Waar: BloteVoetenHut
Prijs: € 7,50 per kind (alleen kindjes betalen) inclusief ranja, water en appelsap, popcorn en een suikerspin!
Jaarkaarthouders: € 4,50 per kind

In samenwerking met kinderentertainment bedrijf GrootApplaus organiseert de BloteVoetenHut het spannendste discofeest van het jaar: de Halloween Kinderdisco. Een discoshow voor kinderen in de basisschoolleeftijd vol spannende, kindvriendelijke griezelige battles zoals een monsterdans, Hakke Takke battle en een griezelig leuke danswedstrijd.

Wim DeFeestDJ zorgt voor leuke beeld-, geluid- en disco effecten. Na de show ontvangen alle deelnemers een discodiploma. Een leuke start van de herfstvakantie. Kom jij ook meedansen in je mooiste Halloween dansoutfit?

We zorgen voor popcorn en een suikerspin voor ieder een en er zal een buffetje staan met ranja, water en appelsap.
Papa en mama zijn ook welkom. We zorgen voor statafels aan de zijkanten en naar wens brengen we een lekker drankje of borrelhapje.
Het is ook mogelijk om vooraf te komen eten gezellig. Reserveer een tafel en bekijk onze menukaart.

Reserveer nu

Vanwege corona zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via info@blotevoetenpark.nl Geef duidelijk aan voor hoeveel personen je wilt reserveren. Je ontvangt een mail met een betaallink van ons om je deelname definitief te bevestigen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1