logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Activiteitenkalender

Wil jij nog meer beleven? Regelmatig vinden er speciale activiteiten en evenementen plaats in BloteVoetenPark Brunssum. Bekijk hieronder de geplande activiteiten.

Altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je mist geen enkele activiteit!

3
nov
t/m
12
dec

Paddenstoelenpad

Kijk een paddenstoel! Ga op zoek naar vrolijke paddenstoelen (met schoenen aan) tijdens de avontuurlijke route voor de allerkleinsten door het BloteVoetenParkbos! Spelenderwijs zoek je naar paddenstoelen en leer je er meteen van alles over!
Lees verder>
1
dec
t/m
5
dec

Sinterklaas knutselen

Oh wat leuk, de Sint is in het land! De schoen mogen we al zetten. Hoe leuk is het om ook voor de Sint een cadeautje te maken? Kom naar de BloteVoetenHut, smikkel van een PietenPannekoek en knutsel de mooiste creaties op je eigen niveau!
Lees verder>
11
dec

Single night met wandeling

Een gezellig avondje waar je op een ongedwongen manier nieuwe singles leert kennen! Geen lastige één op één toestanden en saaie cliché vragen, maar wél leuke activiteiten in groepjes, zodat je op een luchtige manier iedereen leert kennen en vooral een gezellige avond zult hebben.
Lees verder>
17
dec
t/m
8
jan

Reflectortocht

Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker de Reflectortocht! Trek je wandelschoenen aan en neem je zaklamp of mobieltje mee. Onderweg kom je diverse reflectoren in de mooiste vormen tegen die je de weg wijzen. Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos!
Lees verder>
18
dec

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van onze gids door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan.
Lees verder>
19
dec

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van een gids door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan.
Lees verder>
26
dec
t/m
27
dec

2e & 3e Kerstdag Familiefeestmenu

Een gezellig familie uitje op Tweede of Derde kerstdag? Wat dacht je van een heerlijk familiefeest 3-gangen keuzemenu in kerstsfeer met als afsluiting de Reflectortocht lopen met z'n allen? Lekker buiten en leuk voor het hele gezin!
Lees verder>
30
dec

NEON Kinderdisco

Een gezellige discoshow vol geinige battles zoals een luchtgitaar battle, een Hakke Takke battle en een leuke danswedstrijd. Hét swingende uitje voor in de kerstvakantie. Kom jij ook meedansen in je mooiste dansoutfit?
Lees verder>
1
jan

Nieuwjaars Challenge

Wil jij 2022 met een frisse start inluiden en je lichaam sterker maken? Doe dan mee met de Nieuwjaars Challenge en stap het nieuwe jaar in met deze ultieme koude uitdaging! Loop het BloteVoetenPad op blote voeten! Niet uitdagend genoeg? Voor de echte durfals is er een winterduik in onze vijver!
Lees verder>
2
mrt
t/m
5
mrt

Binnen BloteVoetenVoelPad

Een speciaal binnen BloteVoetenVoelPad in de BloteVoetenHut voor peuters en kleuters!
Lees verder>
6
mrt

Op stap met de Bosjuf

In het bos is zoveel te beleven! Ga op avontuur met de Bosjuf in het BloteVoetenParkbos (met schoenen aan)! Natuur is een feestje! Na afloop geniet je van een heerlijke kindersoep.
Lees verder>
12
mrt
t/m
13
mrt

Braakballen pluizen

Uilen spugen braakballen uit. Wat zijn dit eigenlijk en wat zit er allemaal in? Ontdek wat de uil allemaal eet en pluis de schedeltjes en botjes eruit onder begeleiding van boswachter Anja van het BloteVoetenPark.
Lees verder>
18
mrt
t/m
20
mrt

Natuursauna avonden

Word helemaal zen in het BloteVoetenPark bos! Wat dacht je van een buitensauna, bosgeur opsnuiven, een zweethut, natuurwaterzwemmen, opwarmen bij het kampvuur en voetenbaden? Een unieke wellness ervaring in het bos waarbij je helemaal tot rust komt.
Lees verder>
Slider 1 Slider 1 Slider 1