logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Activiteitenkalender

Wil jij nog meer beleven? Regelmatig vinden er speciale activiteiten en evenementen plaats in BloteVoetenPark Brunssum. Bekijk hieronder de geplande activiteiten.

Altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je mist geen enkele activiteit!

17
aug.

Ademcirkel i.s.m. Healing2Remember

Voel de aarde - Open je hart - Adem je vrij! Healing2Remember organiseert een Ademcirkel in het BloteVoetenPark. Weg met negatieve gedachten, kom tot rust en vind je energie!
Lees verder>
2
sep.

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van 2 gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de supermaan. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan.
Lees verder>
5
sep.

Keltische avond

Meer informatie volgt binnenkort!
Lees verder>
12
sep.

Wellness dag

Meer informatie volgt binnenkort!
Lees verder>
12
sep.

Vuurloop

Voor wie of wat wil jij door het vuur te gaan? Stap letterlijk uit je comfortzone door middel van de Vuurloop. En ontdek waar jouw passie en verlangen liggen!
Lees verder>
13
nov.

Forest Bathing

Forest Bathing, oftewel Shinrin Yoku betekent in het Japans letterlijk vertaald: bos baden. Hierbij wandel je niet door het bos, maar probeer je samen met het bos te zijn. Door middel van eenvoudige meditatieve oefeningen contact met het bos om je heen. Dit contact geeft je energie, ontspant en verkwikt!
Lees verder>
Slider 1 Slider 1 Slider 1