logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Activiteitenkalender

Wil jij nog meer beleven? Regelmatig vinden er speciale activiteiten en evenementen plaats in BloteVoetenPark Brunssum. Bekijk hieronder de geplande activiteiten.

Altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je mist geen enkele activiteit!

2
nov
t/m
11
dec

Paddenstoelenpad

Kijk een paddenstoel! Ga op zoek naar vrolijke paddenstoelen (met schoenen aan) tijdens de avontuurlijke route voor de allerkleinsten door het BloteVoetenParkbos! Spelenderwijs zoek je naar paddenstoelen en leer je er meteen van alles over!
Lees verder>
30
nov
t/m
4
dec

Sinterklaas knutselen

Oh wat leuk, de Sint is in het land! De schoen mogen we al zetten. Hoe leuk is het om ook voor de Sint een cadeautje te maken? Kom naar de BloteVoetenHut, smikkel van een PietenPannekoek en knutsel de mooiste creaties op je eigen niveau!
Lees verder>
3
dec

Sinterklaasviering

Sinterklaas is voor kinderen vaak een periode met veel prikkels, snoepgoed en spanning. In deze Sinterklaasviering gaan we op een relaxte en gezellige manier Sinterklaas vieren. Samen liedjes zingen, luisteren naar het echte Sinterklaasverhaal en kinderen bewust maken van dankbaarheid en blijdschap.
Lees verder>
9
dec

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van een gids door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan.
Lees verder>
11
dec

Workshop Fotografie met je smartphone

Op onze mooie locatie in Brunssum leert Floor Noten je tijdens de "workshop fotografie met je smartphone" je met veel enthousiasme hoe je betere foto's maakt met je smartphone.
Lees verder>
12
dec

Wim Hof Methode Fundamentals Workshop

Altijd al nieuwsgierig geweest naar de Wim Hof methode, oftewel 'The Iceman methode'? Verleg je grenzen en leer alles over de methode onder begeleiding van een gecertificeerde coach! Leer ademhalingstechnieken en de juiste mindset en focus waardoor je (extreme) kou makkelijk kunt doorstaan.
Lees verder>
16
dec
t/m
7
jan

Reflectortocht

Op een leuke manier een frisse neus halen? Loop dan in het donker de Reflectortocht! Trek je wandelschoenen aan en neem je zaklamp of mobieltje mee. Onderweg kom je diverse reflectoren in de mooiste vormen tegen die je de weg wijzen. Luister naar de geluiden van het bos, snuif de frisse winterlucht op en wie weet spot jij wel een bewoner van het BloteVoetenParkbos! Eventueel te combineren met onze speciale familiemenu vooraf!
Lees verder>
20
dec

Keltische Winterzonnewende wandeling

Welke inzichten heb je het afgelopen jaar gekregen? En wat zegt de Keltische Boomhoroscoop over jouw eigenschappen? Tijdens deze avondwandeling gidst Wil Bekker je langs Keltische gebruiken en de betekenis van de Winter-Zonnewende . Vanaf de Winter-Zonnewende worden de dagen weer langer. De Kelten noemden de Winter-Zonnewende 'Yule' en ze vierden dan het feest van het licht en de hoop. Na het ontsteken van het vreugdevuur, vieren we het afscheid van de duisternis. Daarna spreken we de hoop uit om een mooie en nieuwe groeifase tegemoet te gaan, waarna we dieper ingaan op het thema 'Groei'.
Lees verder>
26
dec
t/m
27
dec

2e & 3e Kerstdag Familiefeestmenu

Een gezellig familie uitje op Tweede of Derde kerstdag? Wat dacht je van een heerlijk familiefeest 3-gangen keuzemenu in kerstsfeer met als afsluiting de Reflectortocht lopen met z'n allen? Lekker buiten en leuk voor het hele gezin!
Lees verder>
14
jan

Zweethutceremonie

Samen met Ad Hamers: onze zweethut man van de laatste twee Natuur-Sauna-edities en halve indiaan uit Noord Brabant organiseren we een volledige zweethutceremonie. De zweethut staat voor een heel proces met jezelf. Het is "de baarmoeder van moeder aarde". Er gaat een heel ritueel aan te pas en je gaat de zweethut in met een intentie. Wil je iets aanpakken, of beter doen of heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Zet het kracht bij en ga de diepte in met dit ritueel.
Lees verder>
Slider 1 Slider 1 Slider 1