logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Activiteitenkalender

Wil jij nog meer beleven? Regelmatig vinden er speciale activiteiten en evenementen plaats in BloteVoetenPark Brunssum. Bekijk hieronder de geplande activiteiten.

Altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe activiteiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je mist geen enkele activiteit!

1
okt.

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

VOL - Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van 2 gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan.
Lees verder>
10
okt.
t/m
25
okt.

Bosknutselen in de herfstvakantie

In de herfst liggen in het BloteVoetenParkbos de mooiste knutselspullen voor het oprapen! Dennenappels, eikels en herfstbladeren in de mooiste kleuren. Daarom staat het BloteVoetenPark de gehele herfstvakantie in het teken van knutselen met de mooiste schatten uit het bos!
Lees verder>
16
okt.

Schnitzel & Musik

Schnitzels, Tiroler muziek en natuurlijk de alom bekende lederhosen! Kom in Oostenrijkse en Duitse sferen tijdens deze Tiroler avond! Geniet van muziek van Aegidius en Ruud Appelhof en een heerlijk 3-gangen diner in Tiroler stijl!
Lees verder>
21
okt.

Op stap met de Bosjuf

Vanaf 4 jaar. In het bos is zoveel te beleven! Ga op avontuur met de Bosjuf! Natuur is een feestje! Vooral in de herfst!
Lees verder>
21
okt.

Braakballen pluizen

Vanaf 4 jaar. Uilen spugen braakballen uit. Wat zijn dit eigenlijk en wat zit er allemaal in? Ontdek wat de uil allemaal eet en pluis de schedeltjes en botjes eruit onder begeleiding van boswachter Anja van het BloteVoetenPark.
Lees verder>
31
okt.

Halloweentocht

Griezel mee tijdens de Halloween tocht door het donkere BloteVoetenPark bos! De minder enge ronde loop je tot 18:30 uur. Voor echte durfals start de enge ronde vanaf 19:00 uur.
Lees verder>
1
nov.

Workshop Fotografie met je smartphone

Wil jij mooi en passend beeldmateriaal creëren van onvergetelijke familie-uitjes/vakanties, feestjes, kunstwerken van de kinderen of een leuk en origineel cadeau maken voor de mama, papa of grootouders? En dat op een bijzondere leuke en inspirerende locatie? Schrijf je dan in voor deze workshop!
Lees verder>
1
nov.

VierVOETerdag

Ervaar wat jouw hond elke dag mag ervaren en ga samen op blote voeten en pootjes back to nature! De laatste dag van dit blotevoetenseizoen ben je van harte welkom met je hond!
Lees verder>
4
nov.
t/m
29
nov.

Paddenstoelenpad

Kijk een paddenstoel! Ga op zoek naar vrolijke paddenstoelen (met schoenen aan) tijdens de avontuurlijke route voor de allerkleinsten door het BloteVoetenParkbos! Spelenderwijs zoek je naar paddenstoelen en leer je er meteen van alles over!
Lees verder>
13
nov.

Forest Bathing

Forest Bathing, oftewel Shinrin Yoku betekent in het Japans letterlijk vertaald: bos baden. Hierbij wandel je niet door het bos, maar probeer je samen met het bos te zijn. Door middel van eenvoudige meditatieve oefeningen maak je contact met het bos om je heen. Dit contact geeft je energie, ontspant en verkwikt!
Lees verder>
20
nov.

Oriental Vegan Friday

Eet jij graag vegan? Ontdek de veganistisch georiënteerde Sri Lankaanse keuken tijdens de Oriental Vegan Friday avond!
Lees verder>
30
nov.

Volle Maanwandeling met astrologische uitleg

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van 2 gidsen door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over de astrologische betekenis van de maan.
Lees verder>
18
dec.

Kerstvakantie buffet

Vier de start van de kerstvakantie met een gezellig buffet voor jong en oud! Met preview van de Reflectortocht én als afsluiting een kinderdisco! Gezellig samen de kerstvakantie inluiden!
Lees verder>
Slider 1 Slider 1 Slider 1