Teambuilding

Energie gaat stromen als je naar buiten gaat bij onze sessie gericht op teamontwikkeling!

Kom jij met jouw collega's langs voor een unieke teambuildingsessie? Pure fun, midden in de natuur! Onze coaches Veroon & Roy ervoor zorgen er daarnaast voor dat jij jouw collega’s én jezelf op een luchtige manier beter leert kennen. Dit mag op blote voeten, maar niks moet. 

Versterk je team, heb plezier

Op de dag zelf worden jullie ontvangen met koffie/thee en een stuk heerlijke Limburgse vlaai. Daarna gaan we de natuur in en genieten van de positieve mentale en fysieke aspecten van 'zijn' in de natuur, gecombineerd met leuke opdrachten. Laat je inspireren, werk succesvol samen en vooral: glimlach de hele dag. Out-of-the-box, discover your nature! 

Kom jij het ervaren met jouw collega's?

De kosten per deelnemer van deze teamontwikkelingsworkshop zijn beschikbaar op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blotevoetenpark.nl.

"Bedankt voor deze geweldige middag"

"Wij hebben onze teambuilding bij het BloteVoetenPark mogen houden, naar alle tevredenheid van iedereen. We zijn heerlijk welkom geheten met koffie en vlaai, aan een tafel die al voor ons stond gereserveerd. Roy en Veroon waren onze coaches en begeleiders die dag. In onze ogen zeer capabele mensen die alles in goede banen leidden, de verschillende (uitdagende) onderdelen goed uitlegden en begeleidden. Alles goed observerend, voldoende ruimte latend voor de creatieve oplossingen vanuit de groep en vervolgens konden ze ook zaken teruggeven die hun waren opgevallen. Vol lichtheid, plezier, respect, nieuwsgierigheid en oprechte interesse en humor. Ook de verdieping vooraf van de coaches in het team, de organisatie en de personen, hebben ervoor gezorgd dat er al heel snel een basis was gelegd van vertrouwen over en weer. BloteVoetenPark bedankt voor deze geweldige middag en in het bijzonder Roy en Veroon: jullie zijn toppers.” (Marc Bleeker, directeur Koru Kerkrade)