Teambuilding

Energie gaat stromen als je naar buiten gaat bij onze sessie gericht op teamontwikkeling!

BloteVoetenPark Brunssum biedt een unieke teambuilding sessie gericht op teamontwikkeling, waarbij onze coaches Veroon & Roy ervoor zorgen dat jij jouw collega’s én jezelf beter leert kennen. Niet binnen luisteren, maar buiten samen iets doen. Mag op blote voeten, maar niks moet. Ervaar deze workshop met ál je zintuigen op scherp!

Versterk je team

Vooraf wordt met de opdrachtgever een korte telefonische intake gedaan, waarna het programma wordt afgestemd op jullie doel van deze dag. Op de dag zelf worden jullie ontvangen met koffie/thee en een stuk heerlijke Limburgse vlaai. Daarna gaan we de natuur in en genieten van de positieve mentale en fysieke aspecten van 'zijn' in de natuur. Onderweg ontdek je op een fijne, niet-oordelende manier je eigen kwaliteiten en die van je collega's, ontwikkel je meer begrip en inlevingsvermogen & creëer je vertrouwen door samenwerking. Het team wordt sterker na deze sessie bij BloteVoetenPark Brunssum. Laat je inspireren, zoek verbinding & werk succesvol samen. Out-of-the-box, discover your nature! 

Kom jij het ervaren met jouw collega's?

De kosten per deelnemer van deze teamontwikkelingsworkshop zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blotevoetenpark.nl.

"Bedankt voor deze geweldige middag"

"Wij hebben onze teambuilding bij het BloteVoetenPark mogen houden, naar alle tevredenheid van iedereen. We zijn heerlijk welkom geheten met koffie en vlaai, aan een tafel die al voor ons stond gereserveerd. Roy en Veroon waren onze coaches en begeleiders die dag. In onze ogen zeer capabele mensen die alles in goede banen leidden, de verschillende (uitdagende) onderdelen goed uitlegden en begeleidden. Alles goed observerend, voldoende ruimte latend voor de creatieve oplossingen vanuit de groep en vervolgens konden ze ook zaken teruggeven die hun waren opgevallen. Vol lichtheid, plezier, respect, nieuwsgierigheid en oprechte interesse en humor. Ook de verdieping vooraf van de coaches in het team, de organisatie en de personen, hebben ervoor gezorgd dat er al heel snel een basis was gelegd van vertrouwen over en weer. BloteVoetenPark bedankt voor deze geweldige middag en in het bijzonder Roy en Veroon: jullie zijn toppers.” (Marc Bleeker, directeur Koru Kerkrade)