Koffie-Thee-Vlaai groepsarrangement

Nadat je jouw ticket online hebt gereserveerd kun je ook genieten van een heerlijke fairtrade koffie, lekkere kop thee met een heerlijk stuk Limburgse vlaai. Je mag zelf kiezen of je vóór of ná de wandeling van het lekkers gaat genieten.

Wandelen & genieten

Start de wandeling met een kop koffie, thee en een stuk échte Limburgse vlaai van de ambachtelijke bakker in de BloteVoetenHut. Dat maakt het meteen gezellig! Je mag ook achteraf ervan genieten, maar dan moet je dat vooraf even aangeven. Tijdens de ontvangst geniet je onbeperkt van koffie, thee en water. Voor kinderen zetten wij een kan ranja klaar. Een BloteVoetenPark wandeling duurt bij een normaal looptempo ongeveer 1,5 uur (maar je mag er natuurlijk langer over doen). Het blotevoetenpad (4 km) is geschikt voor iedereen die goed ter been is. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen de hele route al lopen. Neem het pad langs de hindernis als je deze liever niet neemt. Niks moet, ervaren mag!

Praktische informatie

Prijs voor volwassenen (vanaf 13 jaar) is € 7,50. Voor kinderen t/m 12 jaar € 6,50. Het minimum aantal volwassenen voor boeking van dit arrangement is 4 personen. De prijs is exclusief entree voor de BloteVoetenWandeling.

Reserveren

Stuur een mailtje naar info@blotevoetenpark.nl om dit arrangement te reserveren. Geef de datum, het aantal personen en het tijdstip duidelijk aan, dan nemen we spoedig contact met je op om alles goed af te spreken.