logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Vacatures

Horeca medewerker

28 – 32 uur

Houd jij van natuur, werken met een glimlach en blote voeten? Wil jij bezoekers laten genieten? En ook jouw collega’s blij maken? Want als er één kwaliteit is die je in de horeca broodnodig hebt, dan is het wel samenwerkingsgerichtheid. Bijvoorbeeld als er ineens flink geknald moet worden. Dus heb jij een gastgerichte instelling, schrik je niet van piekdruktes en maak jij je werkzaamheden snel eigen? Kom dan werken in het avontuurlijkste bos van Zuid-Limburg!

Als Horeca medewerker bij BloteVoetenPark Brunssum, maak je samen met je collega’s een bezoek aan het BloteVoetenPark tot het leukste uitje in Zuid-Limburg! Je zorgt voor een warm ontvangst, verkoopt entreekaartjes en serveert hier de perfecte drankjes en hapjes bij. Aanpakken is jouw tweede natuur en je werkt dan ook graag mee in ons kleine, hechte team. Je bent enthousiast over het beleven van de natuur op blote voeten en je wilt dit enthousiasme graag delen met onze gasten.

Wij vragen:

- dat je met een glimlach naar je werk komt
- passie voor natuur
- MBO niveau
- horeca ervaring
- gastgerichte instelling: jij zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt
- communicatief vaardig en sociaal
- flexibel en stressbestendig
- beschikbaarheid van 31 maart t/m 28 oktober 2019

Wij bieden:

- je gaat met een glimlach naar je werk en zo ga je ook weer naar huis
- een goede beloning
- een flexibel rooster, waarbij je ook in het weekend werkt
- een werkomgeving met aandacht voor de natuur, waar geen dag hetzelfde is
- een klein team met leuke en gemotiveerde collega’s

Wie zijn wij?

Het BloteVoetenPark in Brunssum is een recreatief park, waar jong en oud op blote voeten een ontspannen, uitdagende en avontuurlijke route van 4 km loopt. In ons bijbehorende sfeervolle horecagebouw met natuurterras, kan iedereen genieten van een hapje en een drankje. Voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vriendengroepen en kinderfeestjes bieden wij speciale groepsarrangementen en workshops. Kijk voor meer informatie op www.blotevoetenpark.nl

Waar?

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 9A
6443 WZ Brunssum

Enthousiast?

Solliciteer en stuur je CV en motivatie naar info@blotevoetenpark.nl
Wie weet nodigen we je uit voor een gesprek!

Slider 1 Slider 1 Slider 1