logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Workshops

Weetjes:

  • Iets te vieren? Verjaardag, vrijgezellenfeest, of gewoon een leuk uitje. Volg je vrienden op de voet!
  • Onze workshops worden gegeven door een ervaren coach.
  • De workshops kunnen ook buiten de reguliere openingstijden/dagen worden geboekt.
  • Minimale deelname: 6 personen

Tenen Lezen

Voeten en tenen lezen geeft een beeld van je karaktereigenschappen, zowel fysiek als geestelijk. Door tenen te lezen kun je jezelf beter leren kennen. Je krijgt inzicht in je eigen mogelijkheden, sterke kanten en je minder sterke kanten. In een groep is het een ludieke manier om elkaar beter te leren kennen.

Duur: 2,5 uur. Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/thee met Limburgse vlaai. 
Reservereninfo@blotevoetenpark.nl

Voetreflex

In onze voeten zitten de reflexzones van alle organen en weefsels van het lichaam en de uiteinden van de zenuwbanen. Het zelf herstellend vermogen van ons lichaam wordt door de voetreflexmassage gestimuleerd. Je leert tijdens het geven en ontvangen van een voetenmassage de beginselen van de voetreflex. Zo breng je op een ontspannen manier je lichaam en geest weer in balans.

Duur: 2,5 uur. Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/thee met Limburgse vlaai. 
Reserveren:
 info@blotevoetenpark.nl


Intuïtief tekenen na een blote voeten wandeling

“Laat los, komt tot rust en beweeg mee op de golven van je creatieve stroom”

Stap uit je hoofd en kom dichter bij je gevoel met het maken van een intuïtieve tekening. De workshop volgt na een blote voetenwandeling en begint met een korte meditatieve opdracht/ focus oefening. Materialen zijn inbegrepen. Het wordt een leuke en leerzame en inspirerende ochtend of middag.

Duur: 2,5 uur. Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/thee met Limburgse vlaai. Mogelijk op vrijdag, zaterdag of zondag. Reserveren: willekensaew@gmail.com

Werken met natuurlijke materialen

Wil je eens iets heel anders doen en je zintuigen een cadeautje geven? Doe dan mee met een workshop collages en assemblages maken met natuurlijke materialen.
Het is een vorm van creatief werken waarbij het spelen met kleuren, vormen en materialen, maar vooral het genieten voorop staat. Je volgt je impulsen en de inspiratiestroom van het moment. Materialen zijn voorhanden als je zelf takjes, veertjes, stenen of andere natuurlijke  materialen meeneemt. Als je andere materialen hebt die je wil verwerken dan kan dat ook.

Iedereen kan het. Omdat je uitgaat van je eigen beleving is het resultaat niet eens zo belangrijk. Je mag gerust knoeien en vorm geven zoals je dat zelf wilt.

Duur: ca 3 uur. Prijs: €35,- p.p. incl. koffie/thee met Limburgse vlaai. Mogelijk op vrijdag, zaterdag of zondag. Reserveren: willekensaew@gmail.com

Slider 1 Slider 1 Slider 1