logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Maanteken wandeling

Ben jij ook zo gefascineerd door astrologie? En benieuwd wat de sterren over jou zeggen? Dan is deze maantekenwandeling echt iets voor jou! Leer tijdens deze wandeling jezelf beter kennen, maar ook de ander!

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in de BloteVoetenHut. Onze gids stelt zich aan jullie voor en hierna gaan jullie het bos in. De gids geeft uitleg over de astrologische betekenis van de Maan in de horoscoop. De Zon, oftewel je Sterrenbeeld is iets wat iedereen wel van zichzelf of de ander kent. Dit is de kant van jou die door iedereen gezien kan worden. Je Maan daarentegen is alleen zichtbaar voor mensen die dicht bij je staan. De Maan vertegenwoordigt je onderbewustzijn, gevoel, intuïtie, gewoonten, behoeften en je stemming. 

Je Maan is één van de belangrijkste plaatsingen in de geboortehoroscoop. Deze wordt berekend aan de hand van jouw geboortedatum, -plaats en -tijd. Het dierenriemteken waar de Maan zich in bevindt, vertelt hoe je met je emoties omgaat. Het vertelt je ook over je innerlijke zelf. Je maanteken kleurt je relaties, zowel met anderen als de relatie met jezelf. Het vertelt over je gewoontes en hoe je je gevoed en veilig voelt. Binnen de groep bespreken wij de maantekens en de verhoudingen tot elkaar. Je leert hierdoor begrijpen hoe je het beste met elkaar kunt omgaan. 

Een bijzondere en leerzame ervaring die je niet snel zult vergeten! Leuke activiteit voor vriendengroepen of vrijgezellenfeesten! Of voor koppels om elkaar nog beter te leren kennen!

Deelname 2 personen: € 49,50 pp
Vanaf 4 personen deelname € 39,50 pp

 

 

 

Praktische informatie

120 minuten ( 2 uur )
€ 39,50
2 personen
6 personen

Reserveer nu

Reserveer nu via info@blotevoetenpark.nl Geef door wanneer en met hoeveel personen jullie willen deelnemen en vergeet niet voor iedere deelnemer jullie geboortedatum, -tijd en -plaats door te geven voor de horoscoop berekening.

Slider 1 Slider 1 Slider 1