logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Vrijgezellenfeest

Ben jij op zoek naar een leuk en actief uitje voor een vrijgezellenfeest? In het leukste bos van Zuid-Limburg beleef je het avontuurlijkste uitje op blote voeten! Het 4 km lange blotevoetenpad zorgt voor ontspanning, hilariteit en avontuur. 100% natuurlijk én gezond!

Avontuurlijk, gezond en filosofisch

Het BloteVoetenPark Brunssum is uitermate geschikt voor een bruid of bruidegom in spé, vanwege:

√ Broodnodige ontspanning door natuurlijke voetmassage
√ Liefdeskennis bijspijkeren door het lopen van het liefdeslaantje
√ Ultieme uitdaging door hindernisbanen en evenwichtsbalken

Activiteiten voor ieder budget

Wil jij jouw vrijgezellenfeest nog specialer maken? BloteVoetenPark biedt diverse leuke groepsactiviteiten. Van Workshop Tenen lezen tot een lachwandeling vol humor. Dagvullend of voor een aantal uur. Bekijk hieronder dé activiteiten voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Originele Vrijgezellenfeestactiviteiten

Culinaire arrangementen

Een ontvangst met koffie en typisch Limburgse vlaai? Of lekker uitblazen na de BloteVoetenWandeling met een brunch, borrel of barbecue? De sfeervolle horecaruimte met natuurterras biedt diverse mogelijkheden. Lees meer over de culinaire mogelijkheden voor groepen.

Ook leuk bij regen

Regenachtig weer? Geen probleem in het BloteVoetenPark! De bladeren van de bomen vormen een paraplu en beschermen jullie tegen de ergste regendruppels. De modder wordt nog zachter, de aarde gaat nog meer veren en je ruikt de gezonde boslucht nog beter! Op warme dagen zorgt het bos voor de verkoeling. Vanaf 12ºC is het altijd prima vertoeven in het BloteVoetenPark!

Parkeren

Bij het BloteVoetenPark ligt een ruime parkeerplaats met gratis parkeergelegenheid.

Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Slider 1 Slider 1 Slider 1