logo

Discover YOUR nature!

BloteVoetenWandeling >11 personen

Ben je met een groep van 12 personen of meer? En heb jij ooit wel eens op blote voeten gelopen door de natuur? Nee? Loop dan nu door het BloteVoetenPark in Brunssum en voed je voeten met 100% natuurlijke prikkels. Het BloteVoetenPark is avontuurlijk, uitdagend, gezond en filosofisch.

Inhoud arrangement

Je wandelt zelfstandig het Blotevoetenpad. Bij de ingang van het park ontvang je een plattegrond met daarop de route en diverse activiteiten in het park.

Duur

Het BloteVoetenPark is 4 kilometer lang. Je loopt er ongeveer 1,5 uur over bij een normaal looptempo. Natuurlijk mag je er ook langer over doen. De uiterste vertrektijd van de wandeling is 16.30 uur.

Buiten de regulier openingstijden

Wil je buiten de reguliere openingstijden komen? Dit is mogelijk op aanvraag voor groepen vanaf 50 personen van april t/m oktober. Neem hiervoor contact met ons op via info@blotevoetenpark.nl

Eten en drinken

Ontvangst met koffie en vlaai? Of de wandeling afsluiten met een lunch, borrel of barbecue? Het BloteVoetenPark beschikt over een sfeervol horecagebouw met natuurterras. Bekijk hier de culinaire arrangementen voor groepen. Picknicken in het BloteVoetenPark is helaas niet toegestaan.

Altijd BloteVoetenPark weer

Regenachtig weer? Geen probleem in het BloteVoetenPark! De bladeren van de bomen vormen een paraplu en beschermen jullie tegen de ergste regendruppels. De modder wordt nog zachter, de aarde gaat nog meer veren en je ruikt de gezonde boslucht nog beter! Op warme dagen zorgt het bos voor de verkoeling. Vanaf 12°C is het altijd prima vertoeven in het BloteVoetenPark!

Gratis parkeren

Bij het BloteVoetenPark ligt een ruime parkeerplaats met gratis parkeergelegenheid.

Neem een handdoek mee

Door het lopen van het blotevoetenpad word je ongeveer tot je knieën vies. Trek daarom oude/sportieve kleding aan, liefst die je kunt oprollen tot op de knie. Voor kleinere kinderen is reservekleding aan te raden. Neem ook een handdoek mee en droog je blote voeten af bij de voetenwasplaats. Bij de ingang van het park zijn speciale schoenenrekjes voor schoenen en sokken. Voor waardevolle spullen kun je een kluisje huren (kosten: € 1,-).

Achteraf betalen op rekening is mogelijk, je betaalt dan € 4,95 administratiekosten en een aanbetaling van 10%.

Praktische informatie

90 minuten ( 1 uur 30 minuten )
€ 8,90
€ 5,00
12 volwassenen
200 volwassenen
12 kinderen
200 kinderen

Reserveer nu

Vul onderstaande gegevens in en reserveer jouw activiteit.

Tijd:
volwassenen
kinderen

Breid de groepsactiviteit uit met de volgende extra’s


Jouw gegevens

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht

Bonnetje

Totaalbedrag
€ 
Slider 1 Slider 1 Slider 1