BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Schooluitjes

Ben jij op zoek naar een leuk en actief schooluitje in de natuur? In het leukste bos van Zuid-Limburg beleef je het avontuurlijkste schoolreisje op blote voeten! Ervaar het kriebelende gras en zand. Speel leuke voetenspelletjes. Neem de hindernisbanen over de vijver voor de ultieme uitdaging! Ervaar de natuur op een speelse manier! 100% natuurlijk én gezond!

Schoolarrangementen

Grote groepen ook buiten reguliere openingstijden

Groepen van meer dan 50 personen kunnen op aanvraag van april t/m oktober ook buiten de reguliere openingstijden terecht. Neem hiervoor contact met ons op via info@blotevoetenpark.nl

Voor elke leeftijd leuk

Het 4 km lange blotevoetenpad is geschikt voor iedereen die goed ter been is. Je loopt er ongeveer 1,5 uur over. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen de hele route al lopen. De verschillende hindernissen en spelletjes zorgen ervoor dat het BloteVoetenPark leuk is voor zowel basisscholen, middelbare scholen en het vervolgonderwijs (schooluitje voor mbo of hbo)! Er lopen steeds paden langs de hindernissen, zodat je deze kunt overslaan als je ze liever niet neemt. Zo is het BloteVoetenPark voor iedereen leuk!

Kinderen tot en met 12 jaar bezoeken het BloteVoetenPark uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

Eten en drinken

Het BloteVoetenPark beschikt over een horecagebouw met natuurterras. Geniet hier van een ijsje, drankje of hapje. Picknicken in het BloteVoetenPark is helaas niet toegestaan. Voor groepen zijn er ook speciale culinaire arrangementen.

Altijd BloteVoetenPark weer

Regenachtig weer? Geen probleem in het BloteVoetenPark! De bladeren van de bomen vormen een paraplu en beschermen jullie tegen de ergste regendruppels. De modder wordt nog zachter, de aarde gaat nog meer veren en je ruikt de gezonde boslucht nog beter! Op warme dagen zorgt het bos voor de verkoeling. Vanaf 12ºC is het altijd prima vertoeven in het BloteVoetenPark!

Gratis parkeren

Bij het BloteVoetenPark ligt een ruime parkeerplaats met gratis parkeergelegenheid.

Neem een handdoek mee

Door het lopen van het blotevoetenpad word je ongeveer tot je knieën vies. Trek daarom oude/sportieve kleding aan, liefst die je kunt oprollen tot op de knie. Voor kleinere kinderen is reservekleding aan te raden. Neem ook een handdoek mee en droog je blote voeten af bij de voetenwasplaats. Bij de ingang van het park zijn speciale schoenenrekjes voor schoenen en sokken. Voor waardevolle spullen kun je een kluisje huren (kosten: € 1,-).

Een geslaagd schooluitje begint in het BloteVoetenPark!

Slider 1 Slider 1 Slider 1