logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

 

Kinderfeestjes / Schooluitjes

Inhoudsopgave:

Weetjes:

  • Kom je met een groep groter dan 50 personen, dan kun je in het seizoen, op afspraak, ook buiten de reguliere openingstijden/dagen bij ons terecht.
  • Weer of geen weer, het is altijd dolle pret.
  • Kinderarrangementen zijn niet aan aantallen gebonden.
  • Kinderen t/m 12 jaar alleen onder begeleiding.
  • Alleen de blotevoetenwandeling duurt ongeveer 1,5 uur. 

Wandelen op blote voeten is natuurlijk altijd leuk voor een kinderfeestje of schooluitje. De kinderen volgen een avontuurlijke route door het park met hun begeleiders. Onderweg zijn er leuke hindernissen, spelletjes en er volgen steeds weer nieuwe uitdagingen. De kinderen ervaren de natuur op een speelse manier.
Bij een kinderfeestje zonder arrangement is reserveren niet nodig !!


De kinderfeestjes wensstok- en natureman arrangement dienen wel gereserveerd te worden.

 

Wensstokarrangement

De kinderen volgen een avontuurlijke route door het park met hun ouders/begeleiders. Vertrektijd uiterlijk 14.00 uur. Zij zoeken zelf op het laatste deel van de route een mooie stok. Na de blotevoetenwandeling krijgen de kinderen eerst poffertjes en limonade. Daarna gaan ze de stok versieren. Wij zorgen voor stofjes, garens en een wenshartje. Na een korte uitleg, van één van onze medewerkers, kunt u met de kinderen aan de slag. Voor de jarige is er een leuke kleine verrassing. Adviesleeftijd vanaf 7 jaar  ( i.v.m. het maken van knoopjes).  

Poffertjes ( 15 stuks, geen frites e.d.) en limonade zijn inbegrepen.

Duur: 2,5 á 3 uur. Prijs: € 9,95 p.p. (t/m 12 jaar) Reserveren via: info@blotevoetenpark.nl

 

Nature-man arrangement

De nature-man laat op een unieke manier de kinderen kennis maken met de natuur. Hij vertelt verhalen en speelt avontuurlijke spelletjes met de kinderen.

Duur: 2 á 2,5 uur. 
Informatie en reserveren:  via Ger Fiegen ( Nature-man) tel: +31611091572/ mail: gernatuur@hotmail.com

 

Loepie pakket

Houd jij van de natuur ontdekken? En ken jij onze blauwe Loepie vogel al? Tijdens een avontuurlijke route door het BloteVoetenPark ga je samen met je ouders/begeleiders op zoek naar kleine diertjes. Aan de hand van leuke vragen, ontdek je hoe bijzonder deze diertjes zijn. De diertjes leg je op de Loekie-Doekie en met de loep kun je ze goed bekijken. Waar zitten de oogjes? En heeft het diertje een staartje? Na het beantwoorden van de vragen, zet je de diertjes weer voorzichtig terug in de natuur.

Als afsluiting van de wandeling kleur je samen met je ouders/begeleiders een Loepie-kleurplaat en krijg je een kartonnen vogelhuisje. En wie weet komt Loepie ook wel een keer bij jou logeren? 

Er zijn 2 vragenlijsten: voor kinderen van 3 t/m 7 jaar en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Duur: 2,5 uur Prijs: € 9,95 p.p. (t/m 12 jaar) inclusief Loepie-Doekie, loep, vragenlijst , kleurplaat en kartonnen vogelhuisje.  Reserveren is niet nodig.

Het Loepie-pakket is ook voor € 5,95 verkrijgbaar aan de kassa. Een heel leuk cadeautje.

Trek na de wandeling?
Voor € 4,50 p.p. extra breid je het arrangement uit met limonade en poffertjes (15 stuks). Wij serveren geen frites en snacks. Wil je hiervan gebruik maken? Geef dit dan voor de wandeling door aan de kassa. Alles staat gereed als jullie klaar zijn met de wandeling!

 

Schooluitjes

Schooluitje Happy Feet

Het leukste schooluitje op blote voeten is avontuurlijk, vol spanning en plezier. De kinderen leren de natuur kennen op een speelse manier, al voelend met hun voeten. Zo beleven zij de natuur tot in hun tenen!

Durf jij de uitdagende wandeling over een pad van 4 kilometer aan? Of doen de kinderen je iets voor?
Liever een hindernis overslaan? Niks moet!
Beleef samen het plezier. Zoek balans op de evenwichtsbalken, creëer de nieuwste mode in het modderbad of speel samen vrolijke voeten spelletjes.

​Weer of geen weer, het is altijd dolle pret, want het prachtige bos is de mooiste parasol, meest natuurlijke paraplu en een super airco.

Voor alle basisscholen:

12 tot 50 personen:
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 3,50 p.p.
Begeleiders: € 5,- p.p.

Meer dan 50 personen:
Kinderen 3 t/m 12 jaar: €3,25 p.p.
Begeleiders: € 5,- p.p.

Aanmelden van het schooluitje Happy Feet is verplicht: info@blotevoetenpark.nl

 

NIEUW !!!      NIEUW !!!      NIEUW !!!

Combi-bezoek BloteVoetenPark & Kasteel Hoensbroek

Op zoek naar een avontuurlijk en educatief schooluitje? Bezoek dan het BloteVoetenPark én Kasteel Hoensbroek. Eén van de mooiste, best bewaarde en best toegankelijke kastelen van Europa. Op slechts 8 km afstand van het BloteVoetenPark!

Kasteel Hoensbroek

Een bezoek aan Kasteel Hoensbroek is leerzaam en leuk. Voor de klas én de docent. Er is een speciaal educatiefprogramma en net als in het BloteVoetenPark leer en beleef je dit op een uitdagende manier.

Lees hier alles over Kasteel Hoensbroek

De speciale tarieven voor dit combi-bezoek zijn incl. entree Kasteel Hoensbroek.

Scholen in Heerlen:

12 tot 50 personen:
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,50 p.p.
Begeleiders: € 5,- p.p.

Meer dan 50 personen:
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 5,25 p.p.
Begeleiders: € 5,- p.p.

Scholen buiten Heerlen:

12 tot 50 personen:
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 6,50 p.p.
Begeleiders: € 5,- p.p.

Meer dan 50 personen:
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 6,25 p.p.
Begeleiders: € 5,- p.p.

Reserveer tijdig. Neem contact op met de afdeling reserveringen Kasteel Hoensbroek van maandag t/m vrijdag tussen 10.00-17.00 uur, telefoonnummer: 045-5605283 of mailen kan ook: reserveringen@kasteelhoensbroek.nl

Slider 1 Slider 1 Slider 1