BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

Kinderfeestjes

Vier je verjaardagsfeestje in het leukste bos van Zuid-Limburg! Ga samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes  op avontuur en beleef de natuur tot in je tenen! Ervaar het kriebelende gras en zand. Speel leuke voetenspelletjes. Neem de hindernisbanen over de vijver voor de ultieme uitdaging! 100% natuurlijk én gezond!

Wil je alleen de BloteVoetenWandeling lopen? Dan is het niet nodig om vooraf te reserveren.

Kinderfeestjes arrangementen

Voor elke leeftijd leuk

Het 4 km lange blotevoetenpad is geschikt voor iedereen die goed ter been is. Je loopt er ongeveer 1,5 uur over. Natuurlijk mag je er ook langer over doen. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen de hele route al lopen. De verschillende hindernissen en spelletjes zorgen ervoor dat het BloteVoetenPark leuk is voor elke leeftijd. Neem het pad langs de hindernis als je deze liever niet neemt. Geen probleem, niets moet.
Kinderen tot en met 12 jaar bezoeken het BloteVoetenPark uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

Eten en drinken

Het BloteVoetenPark beschikt over een horecagebouw met natuurterras. Geniet hier van een ijsje, drankje of hapje. Picknicken in het BloteVoetenPark is helaas niet toegestaan. Voor groepen zijn er ook speciale culinaire arrangementen.

Altijd BloteVoetenPark weer

Regenachtig weer? Geen probleem in het BloteVoetenPark! De bladeren van de bomen vormen een paraplu en beschermen jullie tegen de ergste regendruppels. De modder wordt nog zachter, de aarde gaat nog meer veren en je ruikt de gezonde boslucht nog beter! Op warme dagen zorgt het bos voor de verkoeling. Vanaf 12ºC is het altijd prima vertoeven in het BloteVoetenPark!

Gratis parkeren

Bij het BloteVoetenPark ligt een ruime parkeerplaats met gratis parkeergelegenheid.

Neem een handdoek mee

Door het lopen van het blotevoetenpad word je ongeveer tot je knieën vies. Trek daarom oude/sportieve kleding aan, liefst die je kunt oprollen tot op de knie. Voor kleinere kinderen is reservekleding aan te raden. Neem ook een handdoek mee en droog je blote voeten af bij de voetenwasplaats. Bij de ingang van het park zijn speciale schoenenrekjes voor schoenen en sokken. Voor waardevolle spullen kun je een kluisje huren (kosten: € 1,-).

Slider 1 Slider 1 Slider 1