logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Familiedag

Ben jij op zoek naar een leuk en actief uitje voor een Familiedag in Limburg? Het BloteVoetenPark is dé wandelbeleving voor jong en oud! Of je nu met een grote of kleine familie bent, het BloteVoetenPark biedt voor iedere groepsgrootte een leuke activiteit. Dagvullend of voor een aantal uur. Compleet verzorgd of voor een beperkt budget. Van groepsactiviteiten met humor door een ervaren coach of leuke groepsspellen die garant staan voor een ontspannen middag. 100% natuurlijk én gezond!

Familiedag activiteiten voor jong en oud

Culinaire arrangementen

Een ontvangst met koffie en typisch Limburgse vlaai? Of lekker uitblazen na de BloteVoetenWandeling met een brunch, borrel of barbecue? De sfeervolle horecaruimte met natuurterras biedt diverse mogelijkheden. Bekijk hier de culinaire mogelijkheden voor groepen.

Leuk voor alle leeftijden

Het BloteVoetenPark is geschikt voor iedereen die goed ter been is. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen de route al zelf lopen. Jongere kinderen gaan mee in een draagzak. Het 4 km lange pad zit vol avontuurlijke hindernissen en ontspannende activiteiten. Sla je liever iets over? Geen probleem, er is altijd een pad langs de hindernis.

Ook leuk bij regen

Regenachtig weer? Geen probleem in het BloteVoetenPark! De bladeren van de bomen vormen een paraplu en beschermen jullie tegen de ergste regendruppels. De modder wordt nog zachter, de aarde gaat nog meer veren en je ruikt de gezonde boslucht nog beter! Op warme dagen zorgt het bos voor de verkoeling. Vanaf 12ºC is het altijd prima vertoeven in het BloteVoetenPark!

Parkeren

Bij het BloteVoetenPark ligt een ruime parkeerplaats met gratis parkeergelegenheid.

Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde familiedag!

Slider 1 Slider 1 Slider 1