logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

BloteVoetenHut

Sfeervolle brasserie en natuurterras

Aan het begin van het BloteVoetenPark, te midden van de prachtige natuur, ligt de sfeervolle BloteVoetenHut met natuurterras. Genietend in de zon of schaduw is het hier heerlijk vertoeven, zowel bij goed als ‘slecht’ weer. Kinderen vermaken zich prima op het speeltoestel dat zichtbaar is vanaf het terras. Voor de allerkleinsten zijn er binnen diverse peuterspeeltoestellen en speelgoed die je kind uitdagen om zelfstandig te spelen. Zo is er een sensory tafel, een keukentje, klautermateriaal en nog veel meer. Kom je ook genieten?

Schoenen mogen aanblijven

De BloteVoetenHut en natuurterras zijn vrij toegankelijk, ook voor wandelaars, fietsers en voorbijgangers. De schoenen mogen dan ook aanblijven! Honden zijn  van harte welkom, behalve op het BloteVoetenPad (de wandeling) zelf.

Koffie, thee en kleine kaart

Schakel even af onder het genot van een kopje heerlijke verse Fairtrade koffie of thee, een bio-sapje, een glas wijn of een lekker biertje. Stil jouw honger met een stuk Limburgse vlaai, een heerlijk broodje gezond, verse soep of pannenkoek. Onze keuken houdt ook rekening met verschillende diëten. Zo staan er ook veganistische en gluten- of lactosevrije opties op onze kaart. Bekijk hier onze menukaart.

Legio mogelijkheden voor groepen

Voor groepen, biedt de BloteVoetenHut diverse mogelijkheden. Wij organiseren arrangementen, workshops,  brunch of BBQ. In combinatie met een bezoek aan het BloteVoetenPark of zonder deze wandeling is de BloteVoetenHut de gezellige ruimte voor uw bijeenkomst, familiedag of feestje. Neem voor een aanbod op maat contact met ons op. Bekijk hier de mogelijkheden voor groepen vanaf 15 personen.

In het BloteVoetenPark, BloteVoetenHut en natuurterras is picknicken niet toegestaan. Voor en na de wandeling kun je in de BloteVoetenHut of op drukke dagen in onze 'buitencorner' terecht voor ijs, drank en een goed verzorgde lunch.

Openingstijden

Juni, juli en augustus:
Dagelijks van 10:00 - 19:00 uur

September en oktober:
Woensdag t/m zondag van 10:00 - 19:00 uur
Herfstvakantie (15 t/m 30 oktober) alle dagen open van 10:00 - 19:00 uur

November t/m laatste dag Kerstvakantie (8 januari):
Maandag & woensdag van 12:00 - 19:00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 11:00 - 20:00 uur
Zondag van 10:00 - 18:00 uur

15 januari t/m 12 februari 2023:
Iedere zondag reifkoeken vanuit het Rolluikhutje 

Makkelijk te bereiken

De BloteVoetenHut is eenvoudig te voet te bereiken vanaf de parkeerplaats, ook met een kinderwagen of buggy.

Slider 1 Slider 1 Slider 1