logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

 

Cursus Voeten en Tenen lezen

Start: 9 januari 2019

Duur: vier woensdagavonden: 9,16, 23 en 30 januari

Waar: BloteVoetenPark,  Ganzepool  9A

Tijd: 19.00 - 21.30 uur

Voor een interessante kijk op karaktereigenschappen en gezondheid. Met behulp van tenen lezen krijg je meer inzicht in iemands karakter, zijn persoonlijkheid, zijn gedrag en levenshouding.

Iemand die tenen leest kan aangeven wat je sterke en zwakke punten zijn en waarom je tegen bepaalde situaties in je leven aan loopt op het gebied van werk, relaties en opvoeding.

Tijdens deze cursus word je wegwijs gemaakt in het tenen en voetenlezen.

Nieuwgierig? Geef je op: Info@blotevoetenpark.nl

Kosten: € 75,- p.p

 

Word meester van je gedachten

Donderdag 31 januari 2019

Waar: BloteVoetenPark Ganzepool 9a

Tijd: 19:00-22:00 uur

Tickets aan de kassa: €15,-

Toine Simons geeft een razendsnelle, enorm inspirerende masterclass over onze ware denkkracht. 
Hoe zou het zijn als je, ondanks jouw drukke leven, je toch in de regie zou zijn van jouw energie en je meer balans en rust ervaart? Dat je datgene doet om te bereiken wat je ECHT wil!
Kom naar deze masterclass en laat je inspireren door Toine en zijn stoïcijnse belofte. Wij beloven je dat het enorm veel inzichten geeft en het je kijk op zaken die nu veel energie kosten zal veranderen, waardoor je ook bereid bent om zaken anders aan te gaan pakken. Dit gaat veel positieve energie opleveren!

Laat weten dat je komt door op onze Facebookpagina bij het evenement 'Word meester van je gedachten' op 'Gaat' te klikken. Dit helpt ons bij een goede schatting van het aantal deelnemers. Ook kunt u aangeven dat u interesse heeft via: info@doorbraakdenken.nl

 

Falafel Friday - veganistische avond

Vrijdag 15 februari 2019

Waar: BloteVoetenPark Ganzepool 9a

Tijd: inloop tussen 18:00 - 18:30 uur

Kosten: €12,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar €6,50 drankjes niet bij de prijs inbegrepen.

Door Pit catering wordt een bekend veganistisch gerecht Falafel van heerlijk gekruide kikkererwten gemaakt. De manier waarop het gereserveerd wordt is vergelijkbaar met shoarma of gyros, alleen een stuk gezonder. Alles zelf gemaakt, zonder toevoegingen en smaakversterkers, het is volldedig veganistisch. Alles apart gereserveerd zodat je zelf je broodje samen kan stellen. Er wordt een gezellig muziekje gedraaid en serveren ook lekkere drankjes.

Reserveren via natuurlijkactief@gmail.com

 

Familieopstellingen

Donderdag 21 februari 2019

Waar: BloteVoetenPark Ganzepool 9a

Tijd: 18:30-22:00 uur

Kosten €15,- 

Deze avond kan je actief deelnemen aan of toeschouwer zijn van familieopstellingen gegeven door Els Thissen.
In een familieopstelling wordt het geboortegezin van degene voor wie de opstelling wordt gedaan, fysiek in de ruimte opgesteld. Zo zijn er mensen die -voor de duur van de opstelling- de plek van de vader, moeder, broers en zussen innemen. Ook  neemt iemand de plek van de persoon zelf in.
Door de patronen en spanningsvelden zichtbaar te maken kan de ordening 'hersteld' worden. Herstellen wil zeggen: ieder lid van de familie zijn/haar eigen geboorteplek te (rug) geven. Zo kan de verhouding binnen een familie zich harmoniseren. 
uiteraard kunnen dez opstellingen ook gebruikt worden voor andere situaties als bijvoorbeeld op werk. 

Aanmelden via: anja@elsthissen.nl

 

Boost je gezondheid

Donderdag 14 maart 2019

Waar: BloteVoetenPark Ganzepool 9a

Tijd: inloop 19:00 uur start 19:30 uur tot 22:00 uur

Kosten: €5,- p.p. graag contant (liefst gepast) betalen bij binnenkomst

Erik Alexander Richter is voedingsdeskundige en bekend spreker. Hij heeft een interessant verhaal over de realtie voeding en lichamelijke gezondeheid. Hij confronteert je met gewoontes die niet goed voor jez ijn en laat je kritisch meekijken naar het aanbod van momenteel veel gebruikte voedingsmiddelen en medicijnen. Ook geeft hij de tools om datgene te doen om gezond oud te kunnen worden. 
Vervolgens is natuurlijk aan jezelf, maar gaat zeker geïnspireerd weg van deze avond.

Aanmelden via natuurlijkactief@gmail.com

Slider 1 Slider 1 Slider 1