logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Yoga @ BloteVoetenPark

Wanneer: bij goed weer op zondag 9, 16, 23 en 30 augustus 2020
Tijdstip: 9:00 tot +/- 10:00 uur (dus voor openingstijd)
Waar: Op een rustig plekje in het BloteVoetenParkbos (ontvangst in BloteVoetenHut)
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Prijs:

Buiten yoga betekent verbinden met de natuur in en om je heen. Een moment waarin je de ontmoeting met jezelf mag laten ontstaan.

Outdoor yoga is dynamisch, uitdagend maar ook verstillend en verdiepend. Het samenbrengen van adem en beweging van de plek en het moment is een cadeautje voor jezelf!

Na de yoga kun je je voeten lekker laten lopen in het BloteVoetenPark of genieten van een kop verse gemberthee op het natuurterras van de BloteVoetenHut.

De yogasessie is voor iedereen toegankelijk, ook al heb je nog nooit yoga gedaan. Yoga bestaat uit dynamische en rustgevende houdingen.

Neem je eigen yogamatje mee of geef bij de reservering door dat je graag gebruik wilt maken van een yogamatje van het BloteVoetenPark.

Kom zo'n 10 minuten eerder, zodat we om 9:00 uur kunnen starten met de yogasessie in het bos.

Kledingadvies: Makkelijk zittende kleding, passend bij de weersomstandigheden buiten.

Wie is Ellen?

Mijn naam is Ellen Hartsteen en ik geef de Yogales. Yoga staat voor verbinden en als er iets mooi is aan het leven, is dat het continu in beweging is en zeker elk moment een bewuste of onbewuste verbinding plaatsvindt. Ik praat graag over hoe ik in het leven sta, maar zal het in de notendop duwen 😊. Moeder van 2 zonen, eigen bedrijf HartstikkeGezond waarin ik werk als yogadocente en pedicure. Daarnaast is de natuur van grote waarde, filosofie, gezondheid,ontmoeten,  dans & tekenen.

Reserveer nu

Voor deze buiten yogalessen zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (vol = vol). Meld je daarom zo snel mogelijk aan via ellenhartsteen@gmail.com of stuur een privé bericht op het Facebook account van HartstikkeGezond. Geef duidelijk aan voor welke datum en met hoeveel personen je wilt reserveren.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze e-nieuwsbrief!

< terug naar kalender
Slider 1 Slider 1 Slider 1